![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам приятели компютър. Той имаше някои зловредния софтуер, който имаме квадрат далеч в зловредния софтуер раздел (Благодаря отново sbj), но то все още няма да се актуализира. Аз 80072efd получите код, който казва това е firewalled. Аз опитах всичко, което са намерили от MS TechNet сайта и линкове, предвидени със съобщение за грешка, все още не се актуализира. Имам нулиране на Windows Firewall (няма друг). Имам проверява настройките на моя рутер, имам рестартирате Windows Update. Имам жертвуваше чисто бял неопетнен агне в полунощ и се омагьосвам вещица монотонно и хвърли магии на компютъра. Аз все още не се актуализира. Може ли някой предложи нещо? Мисля, че нещо някъде в регистъра има hosed нагоре, но има само около 6 bazillion вписванията там, че аз знам нищо за да търсите в LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Бъба,
| |||
| |||
| Да, това е започнало и се изпълняват. LOL Отидох във и само за grins започнали ВСЕКИ обслужването в една точка, след това само на основни услуги, след това обувка, започнах услуги една по една ........ Смешното е, че с повече googling, тя изглежда да е грешка, че се случва повече на компютри, които работят МСМ. (Или каквото и тази глупава програма е Microsoft IM). Аз не виждам припомнят, че на компютъра си, че .......... |
|
| |||
| |||
| <link премахнати не рекламирате тук |
|
| |||
| |||
| Бъба, Имате дата за вас ... LOL NO каламбур предназначени ние открихме, че ако спре услугата, и да се замени тези два файла и повторното стартиране на услугата може да работи за теб. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Успех BUD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виж, ако това помага
| |||
| |||
| Цитат:
BTW Как да направите Вашите връзки в думи като "това." Съм го на други места, но обикновено тя се появи като вариант, когато публикувате линк. Аз не виждам, че тук. Аз бях смисъла да попитам ................ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
, След това поставете линк & кликнете OK.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Това работи перфектно. LOL Не мога да ти дам всеки представител все пак, докато не разпространението някои около съм казал ....... съжалявам. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Vista няма да Update | Бъба | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 56 | 30 Май 2009 14:16 |
| NVIDIA мрежа автобус Enumerator - Windows Update Driver Грешка | jmleugenio | Мултимедия & Codecs | 1 | 27 май 2009 г. 07:43 |
| ITunes обновяване съобщение за грешка | lisa02148 | Мултимедия & Codecs | 1 | 22-ри септември 2008 17:28 |
| Windows Vista Update Грешка | robina80 | Windows операционни системи | 1 | 12 Юни 2008 09:09 |
| Vista Windows Update | Отвратителен | Windows операционни системи | 1 | 13 Jan 2008 11:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |