menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista Update nefunguje Chyba 80072efd

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2009, 13:27
Dárce Skupina

Default Vista Update nefunguje Chyba 80072efd

Mám přátele počítače. Měl nějaké malware, který jsme dostali od čtverečkované v sekci malware (Poděkování opět sbj), ale stále nebude aktualizovat. Chápu kód 80072efd, která říká, že je to firewalled. jsem se pokusil vše jsem našel z MS TechNet webu a odkazy poskytované s chybovou zprávu, ještě žádné aktualizace. Mám vynulujete Windows Firewall (není jiné). Musím zkontrolovat nastavení na můj router, jsem reset Windows Update. Jsem obětoval čistě bílý bezúhonný jehněčí půlnoci a měl voodoo čarodějnice chant a cast kouzla na počítači. i stále nemají aktualizovat. Může někdo navrhnout něco? Myslím, že něco někde v registru dostali pozvaných nahoru, ale tam jsou jen asi 6 bazillion položek tam, že vím, o nic se podívat na lol.
Old 2. června 2009, 05:13
Banned Skupina

Hej Bubbo,

Jste si jisti, že službu začalo?

Můj systém: ProGear Vlastní

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Základní deska:
Asus P5Q SE / R
Paměť RAM:
4 GB PC2 6400
Grafické karty (s):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
4 500GB Seagate Barracudas
Optická mechanika (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Chlazení:
Síť / Internet:
Cable 10up 1 dolů
Monitor (s):
3 Westing House 22 "
Operační systém (y):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2. června 2009, 08:14
Dárce Skupina

Jo, je to nastartuje a běží. LOL jsem šel a jen pro grins začali KAŽDÝ servis na jednom místě, pak jen základní služby, které po spuštění jsem začal služeb jednom ........

Tento legrační věc je, že s větším googling, zdá se, že se jedná o chybu, která se stává na více počítačích, které běží MSM. (Nebo jak tu microsoft IM programu). I don't připomínají vidí, že na svém počítači když ..........
Old 2. června 2009, 08:17
Banned Skupina

<link odstraněny nebudou inzerovat here>
Old 2. června 2009, 10:31
Banned Skupina

Bubbu,

Mít až dnem pro vás ... LOL NO slovní hříčka určena jsme zjistili, že když zastavíte službu, a nahradit tyto dva soubor a znovu-spuštění služby ji může pracovat pro vás.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-CSY.exe

Hodně štěstí pupen
Old 2. června 2009, 12:06
Dárce Skupina

Uvidíme, jestli tento Pomáhá

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. června 2009, 17:02
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Uvidíme, jestli tento Pomáhá
NAW, Snažil jsem se, že i na odkaz v tomto článku zde: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ani jeden pracoval. Díky tak jako tak.

BTW Jak si odkazy na slova jako "tato". Udělal jsem to na jiných stránkách, ale obvykle se objeví až jako jednu z možností, když post odkaz. Nevidím, že zde. Byl jsem se zeptat smyslu ................
Old 3. června 2009, 02:31
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
BTW Jak si odkazy na slova jako "tato". Udělal jsem to na jiných stránkách, ale obvykle se objeví až jako jednu z možností, když post odkaz. Nevidím, že zde. Byl jsem se zeptat smyslu ................
Stačí zkopírovat URL odkaz do schránky (klikněte pravým tlačítkem myši / kopie), zvýrazněte slovo, které chcete odkaz připojuje k klikněte na "Vložit odkaz" ikona , Pak vložit odkaz & klikněte na tlačítko OK.

HTH
Old 5. června 2009, 23:00
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Stačí zkopírovat URL odkaz do schránky (klikněte pravým tlačítkem myši / kopie), zvýrazněte slovo, které chcete odkaz připojuje k klikněte na "Vložit odkaz" ikona , Pak vložit odkaz & klikněte na tlačítko OK.

HTH
WOOT. Že pracoval dokonale. LOL i nemůže dát žádné rep I když do určité rozpětí kolem jsem řekla ....... omlouvat se.
Old 6. června 2009, 02:21
Dárce Skupina

You're welcome
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Vista Nebude Update Bubba Virus, spyware a bezpečnost 56 30. květen 2009 14:16
NVIDIA síť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba jmleugenio Multimedia & Kodeky 1 27. května 2009 07:43
ITunes aktualizace se zobrazí chybová zpráva lisa02148 Multimedia & Kodeky 1 22. Září 2008 17:28
Aktualizace systému Windows Vista se zobrazí chybová robina80 Operační systémy Windows 1 12. června 2008 09:09
Vista Windows Update Ostuda Operační systémy Windows 1 13. ledna 2008 11:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.