![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám přátele počítače. Měl nějaké malware, který jsme dostali od čtverečkované v sekci malware (Poděkování opět sbj), ale stále nebude aktualizovat. Chápu kód 80072efd, která říká, že je to firewalled. jsem se pokusil vše jsem našel z MS TechNet webu a odkazy poskytované s chybovou zprávu, ještě žádné aktualizace. Mám vynulujete Windows Firewall (není jiné). Musím zkontrolovat nastavení na můj router, jsem reset Windows Update. Jsem obětoval čistě bílý bezúhonný jehněčí půlnoci a měl voodoo čarodějnice chant a cast kouzla na počítači. i stále nemají aktualizovat. Může někdo navrhnout něco? Myslím, že něco někde v registru dostali pozvaných nahoru, ale tam jsou jen asi 6 bazillion položek tam, že vím, o nic se podívat na lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Bubbo,
| |||
| |||
| Jo, je to nastartuje a běží. LOL jsem šel a jen pro grins začali KAŽDÝ servis na jednom místě, pak jen základní služby, které po spuštění jsem začal služeb jednom ........ Tento legrační věc je, že s větším googling, zdá se, že se jedná o chybu, která se stává na více počítačích, které běží MSM. (Nebo jak tu microsoft IM programu). I don't připomínají vidí, že na svém počítači když .......... |
|
| |||
| |||
| <link odstraněny nebudou inzerovat here> |
|
| |||
| |||
| Bubbu, Mít až dnem pro vás ... LOL NO slovní hříčka určena jsme zjistili, že když zastavíte službu, a nahradit tyto dva soubor a znovu-spuštění služby ji může pracovat pro vás. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-CSY.exe Hodně štěstí pupen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli tento Pomáhá
| |||
| |||
| Citace:
BTW Jak si odkazy na slova jako "tato". Udělal jsem to na jiných stránkách, ale obvykle se objeví až jako jednu z možností, když post odkaz. Nevidím, že zde. Byl jsem se zeptat smyslu ................ |
|
| |||
| |||
| Citace:
, Pak vložit odkaz & klikněte na tlačítko OK.HTH |
|
| |||
| |||
| WOOT. Že pracoval dokonale. LOL i nemůže dát žádné rep I když do určité rozpětí kolem jsem řekla ....... omlouvat se. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista Nebude Update | Bubba | Virus, spyware a bezpečnost | 56 | 30. květen 2009 14:16 |
| NVIDIA síť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. května 2009 07:43 |
| ITunes aktualizace se zobrazí chybová zpráva | lisa02148 | Multimedia & Kodeky | 1 | 22. Září 2008 17:28 |
| Aktualizace systému Windows Vista se zobrazí chybová | robina80 | Operační systémy Windows | 1 | 12. června 2008 09:09 |
| Vista Windows Update | Ostuda | Operační systémy Windows | 1 | 13. ledna 2008 11:26 |
| Thread Nástroje | |
| |