μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista Update δεν λειτουργεί Σφάλμα 80072efd

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 13:27
Ομάδα Δωρητών

Default Vista Update δεν λειτουργεί Σφάλμα 80072efd

Έχω φίλους υπολογιστή. Είχε κάποια κακόβουλα προγράμματα που πήραμε στο τετράγωνο μακριά στο τμήμα του κακόβουλου λογισμικού (Ευχαριστώ και πάλι sbj), αλλά εξακολουθεί να μην την ενημερωμένη έκδοση. Έχω την 80072efd κώδικα, που λέει ότι είναι firewalled. Έχω δοκιμάσει όλα όσα έχουν βρεθεί από το MS TechNet ιστοσελίδας και τις συνδέσεις που παρέχονται με το μήνυμα λάθους, ακόμη δεν την ενημερωμένη έκδοση. Έχω ηδενίσετε το Τείχος προστασίας των Windows (δεν υπάρχουν άλλα). Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις σε router μου, έχω να επαναφέρετε το Windows Update. Έχω θυσιαστεί μια καθαρή λευκή ακηλίδωτος αρνί τα μεσάνυχτα και είχε Voodoo μάγισσα ψαλμωδία και ρίχνει τα ξόρκια στον υπολογιστή. i δεν έχουν ακόμη καμία ενημέρωση. Μπορεί κανείς προτείνω κάτι; Νομίζω ότι κάτι κάπου στο μητρώο got hosed, αλλά υπάρχουν μόνο περίπου 6 bazillion υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν ξέρω τίποτα για να δούμε lol.
Old 2 του Ιουνίου 2009, 05:13
Banned Ομάδα

Ει Bubba,

Είστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία έχει ξεκινήσει;

Το σύστημά μου: ProGear Custom

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Motherboard:
Asus P5Q SE / R
Μνήμες:
4GB PC2 6400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Υπόθεση / PSU:
700w Thermaltake 50784
Ψύξη:
Network / Internet:
Cable 10up 1 καθορίζονται
Monitor (ες):
3 Westing House 22 "
Operating System (s):
Vista Ultimate, τα Windows 7
Old 2 του Ιουνίου 2009, 08:14
Ομάδα Δωρητών

Ναι, είναι και άρχισε να τρέχει. LOL πήγα και στην Αμερικανός άρχισε μόνο για κάθε υπηρεσία σε ένα σημείο, τότε μόνο οι βασικές υπηρεσίες, μετά την εκκίνηση, θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες που ένα-ένα ........

Το αστείο πράγμα είναι, με πιο Googling, φαίνεται να είναι ένα λάθος που συμβαίνει περισσότερο σε υπολογιστές που εκτελούν ΜΔΚ. (Ή ό, τι αυτή η ηλίθια Microsoft IM πρόγραμμα). Δεν θυμάμαι να βλέπουμε ότι στον υπολογιστή τους και αν ..........
Old 2 του Ιουνίου 2009, 08:17
Banned Ομάδα

<link αφαιρεθεί δεν διαφημίζουν εδώ
Old 2 του Ιουνίου 2009, 10:31
Banned Ομάδα

Bubba,

Έχουν μέχρι σήμερα για σας ... LOL ΟΧΙ λογοπαίγνιο προορίζεται βρήκαμε ότι αν σταματήσει η υπηρεσία, και να αντικαταστήσει τα δύο αυτά αρχείο την επανέναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας θα μπορούν να εργάζονται για σας.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe

Καλή τύχη bud
Old 2 του Ιουνίου 2009, 12:06
Ομάδα Δωρητών

Δες αν αυτό βοηθάει

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 του Ιουνίου 2009, 17:02
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Δες αν αυτό βοηθάει
NAW, προσπάθησα επίσης και ότι η σύνδεση σε αυτό το άρθρο εδώ: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Δεν λειτούργησε μία. Χάρη anyways.

BTW Πώς να σας συνδέει σε λέξεις όπως "αυτό." Έχω κάνει και σε άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά συνήθως είναι μέχρι αορ ως επιλογή, όταν μετά τη σύνδεση. Δεν βλέπω ότι εδώ. Έχω να ρωτήσω έννοια ................
Old 3 Ιούνη 2009, 02:31
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
BTW Πώς να σας συνδέει σε λέξεις όπως "αυτό." Έχω κάνει και σε άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά συνήθως είναι μέχρι αορ ως επιλογή, όταν μετά τη σύνδεση. Δεν βλέπω ότι εδώ. Έχω να ρωτήσω έννοια ................
Απλά αντιγράψτε το URL συνδέσμου σε πρόχειρο (δεξί κλικ / αντίγραφο) υπογραμμίσω τη λέξη που θέλετε να επισυνάπτεται η σύνδεση, κάντε κλικ στο "Εισαγωγή συνδέσμου" εικονίδιο , Στη συνέχεια, επικολλήστε τη σύνδεση και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

HTH
Old 5 του Ιουνίου 2009, 23:00
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Απλά αντιγράψτε το URL συνδέσμου σε πρόχειρο (δεξί κλικ / αντίγραφο) υπογραμμίσω τη λέξη που θέλετε να επισυνάπτεται η σύνδεση, κάντε κλικ στο "Εισαγωγή συνδέσμου" εικονίδιο , Στη συνέχεια, επικολλήστε τη σύνδεση και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

HTH
Woot. Αυτό λειτούργησε πλήρως. LOL δεν μπορώ να σας δώσω καμία εκπρ. αν και μέχρι να εξαπλωθεί ορισμένες περίπου είμαι είπε ....... συγγνώμη.
Old 6 Ιουν 2009, 02:21
Ομάδα Δωρητών

Σας καλωσορίζουμε
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει Bubba Virus, Spyware & Ασφάλεια 56 30 Μαΐου 2009 14:16
NVIDIA Network Bus απαριθμητής - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedia & Codecs 1 27 Μαΐου 2009 07:43
ITunes ενημέρωση μήνυμα λάθους lisa02148 Multimedia & Codecs 1 22η Σεπ 2008 17:28
Windows Vista Update Error robina80 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 12 Ιουν 2008 09:09
Ενημέρωση των Windows Vista Τινάσσων Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Ιαν 2008 11:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.