![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω φίλους υπολογιστή. Είχε κάποια κακόβουλα προγράμματα που πήραμε στο τετράγωνο μακριά στο τμήμα του κακόβουλου λογισμικού (Ευχαριστώ και πάλι sbj), αλλά εξακολουθεί να μην την ενημερωμένη έκδοση. Έχω την 80072efd κώδικα, που λέει ότι είναι firewalled. Έχω δοκιμάσει όλα όσα έχουν βρεθεί από το MS TechNet ιστοσελίδας και τις συνδέσεις που παρέχονται με το μήνυμα λάθους, ακόμη δεν την ενημερωμένη έκδοση. Έχω ηδενίσετε το Τείχος προστασίας των Windows (δεν υπάρχουν άλλα). Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις σε router μου, έχω να επαναφέρετε το Windows Update. Έχω θυσιαστεί μια καθαρή λευκή ακηλίδωτος αρνί τα μεσάνυχτα και είχε Voodoo μάγισσα ψαλμωδία και ρίχνει τα ξόρκια στον υπολογιστή. i δεν έχουν ακόμη καμία ενημέρωση. Μπορεί κανείς προτείνω κάτι; Νομίζω ότι κάτι κάπου στο μητρώο got hosed, αλλά υπάρχουν μόνο περίπου 6 bazillion υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν ξέρω τίποτα για να δούμε lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ει Bubba,
| |||
| |||
| Ναι, είναι και άρχισε να τρέχει. LOL πήγα και στην Αμερικανός άρχισε μόνο για κάθε υπηρεσία σε ένα σημείο, τότε μόνο οι βασικές υπηρεσίες, μετά την εκκίνηση, θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες που ένα-ένα ........ Το αστείο πράγμα είναι, με πιο Googling, φαίνεται να είναι ένα λάθος που συμβαίνει περισσότερο σε υπολογιστές που εκτελούν ΜΔΚ. (Ή ό, τι αυτή η ηλίθια Microsoft IM πρόγραμμα). Δεν θυμάμαι να βλέπουμε ότι στον υπολογιστή τους και αν .......... |
|
| |||
| |||
| <link αφαιρεθεί δεν διαφημίζουν εδώ |
|
| |||
| |||
| Bubba, Έχουν μέχρι σήμερα για σας ... LOL ΟΧΙ λογοπαίγνιο προορίζεται βρήκαμε ότι αν σταματήσει η υπηρεσία, και να αντικαταστήσει τα δύο αυτά αρχείο την επανέναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας θα μπορούν να εργάζονται για σας. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Καλή τύχη bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δες αν αυτό βοηθάει
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
BTW Πώς να σας συνδέει σε λέξεις όπως "αυτό." Έχω κάνει και σε άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά συνήθως είναι μέχρι αορ ως επιλογή, όταν μετά τη σύνδεση. Δεν βλέπω ότι εδώ. Έχω να ρωτήσω έννοια ................ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
, Στη συνέχεια, επικολλήστε τη σύνδεση και κάντε κλικ στο κουμπί OK.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Αυτό λειτούργησε πλήρως. LOL δεν μπορώ να σας δώσω καμία εκπρ. αν και μέχρι να εξαπλωθεί ορισμένες περίπου είμαι είπε ....... συγγνώμη. |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζουμε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει | Bubba | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 56 | 30 Μαΐου 2009 14:16 |
| NVIDIA Network Bus απαριθμητής - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | 27 Μαΐου 2009 07:43 |
| ITunes ενημέρωση μήνυμα λάθους | lisa02148 | Multimedia & Codecs | 1 | 22η Σεπ 2008 17:28 |
| Windows Vista Update Error | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12 Ιουν 2008 09:09 |
| Ενημέρωση των Windows Vista | Τινάσσων | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 13 Ιαν 2008 11:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |