manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista Update ne radi o pogrešci 80072efd

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 13:27
Donatorska Grupa

Default Vista Update ne radi o pogrešci 80072efd

Imam prijatelje računalo. On je imao neke štetne sadržaje kojima smo kvadratna se u štetne sadržaje dio (Hvala opet sbj), ali još uvijek neće ažurirati. JA dobiti kod 80072efd, koji kaže da je firewalled. Pokušao sam sve što sam pronašao iz MS TechNet stranice i linkove uz poruku o pogrešci, no i dalje ažurirati. Imam resetirati Windows Firewall (nema druge). Imam provjeriti postavke na moj usmjerivač sam resetirati Windows Update. Imam žrtvovali čista bijela neokaljan janjetina u ponoć i imao vudu vračara pjevati i baci uroka na računalu. Još uvijek nemamo ažurirati. Može bilo tko predloži ništa? Mislim da nešto negdje u registru dobila hosed gore, ali ima samo oko 6 bazillion unose se da ništa ne znam o da pogledamo lol.
Old 2. lipnja 2009, 05:13
Zabranjen Group

Hej Bubba,

Jeste li sigurni usluga je započela?

My System: ProGear Custom

Procesor (i):
AMD Phenom2 955
Matične ploče:
Asus P5Q SE / R
RAM memorija:
4GB PC2 6400
Grafička kartica (e):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
4 500GB SEAGATE Barracudas
Optički pogon (e):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Hlađenje:
Network / Internet:
Kabelska 10up 1 down
Monitor (e):
Odlaženje u zapadnom 3 Kuća 22 "
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate Windows 7
Old 2. lipnja 2009, 08:14
Donatorska Grupa

Da, to je počeo i prikazivati. LOL JA je otišao i počeo samo za grins SVAKI uslugu na jednom točku, a zatim samo osnovne usluge, nakon toga, boot, ja počeo usluga jedan po jedan ........

Smiješno je što je, s više googling, čini se da se to dogodi do pogreške na više računala koji rade MSM. (Ili što god da je glupo Microsoftov IM program). Ja ne vidim podsjetiti da je na njihovom računalu ipak ..........
Old 2. lipnja 2009, 08:17
Zabranjen Group

<link uklonjen ne oglašavati here>
Old 2. lipnja 2009, 10:31
Zabranjen Group

Bubba,

Imati najviše datum za vas ... LOL NO dosjetka namjeravali smo da ako prestanete uslugu, i zamijeniti ove dvije datoteke i ponovno pokretanje Internet usluga svibanj funkcionirati za vas.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-enu.exe

Sretno pupoljak
Old 2. lipnja 2009, 12:06
Donatorska Grupa

Vidite li ovo pomaže

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 2. lipnja 2009, 17:02
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Vidite li ovo pomaže
Naw, JA pokušao da i link na taj članak ovdje: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ni jedna radio. Hvala anyways.

BTW Kako bi vaš linkove u riječima poput "ovo". Ja sam to učinio i na drugim lokacijama, ali obično ga pops gore kao opciju kad ste postavili link. Ne vidim da je ovdje. Ive 'bio smisao pitati ................
Old 3. lipnja 2009, 02:31
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW Kako bi vaš linkove u riječima poput "ovo". Ja sam to učinio i na drugim lokacijama, ali obično ga pops gore kao opciju kad ste postavili link. Ne vidim da je ovdje. Ive 'bio smisao pitati ................
Jednostavno kopirajte URL u međuspremnik (desni klik / kopija) označite riječ koju želite link u prilogu, kliknite na "Insert Link" ikonu , A zatim umetnite link i kliknite U redu.

HTH
Old 5. lipnja 2009, 23:00
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Jednostavno kopirajte URL u međuspremnik (desni klik / kopija) označite riječ koju želite link u prilogu, kliknite na "Insert Link" ikonu , A zatim umetnite link i kliknite U redu.

HTH
Woot. To je radio savršeno. LOL Ne mogu vam dati bilo kakve rips iako sam do širenja nekih okolo sam rekao ....... žao mi je.
Old 6. lipnja 2009, 02:21
Donatorska Grupa

You're welcome
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows Vidik Ažurirati Won't Bubba Virus, Spyware i sigurnost 56 30. svibanj 2009 14:16
NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedija i kodeci 1 27. svibanj 2009 07:43
ITunes ažurirati greška poruke lisa02148 Multimedija i kodeci 1 22. Ruj 2008 17:28
Windows Vidik Ažurirati Greška robina80 Windows Operating Systems 1 12. lipnja 2008 09:09
Ažuriranje za Windows Vista Roman Windows Operating Systems 1 13 siječanj 2008 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.