![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam prijatelje računalo. On je imao neke štetne sadržaje kojima smo kvadratna se u štetne sadržaje dio (Hvala opet sbj), ali još uvijek neće ažurirati. JA dobiti kod 80072efd, koji kaže da je firewalled. Pokušao sam sve što sam pronašao iz MS TechNet stranice i linkove uz poruku o pogrešci, no i dalje ažurirati. Imam resetirati Windows Firewall (nema druge). Imam provjeriti postavke na moj usmjerivač sam resetirati Windows Update. Imam žrtvovali čista bijela neokaljan janjetina u ponoć i imao vudu vračara pjevati i baci uroka na računalu. Još uvijek nemamo ažurirati. Može bilo tko predloži ništa? Mislim da nešto negdje u registru dobila hosed gore, ali ima samo oko 6 bazillion unose se da ništa ne znam o da pogledamo lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Bubba,
| |||
| |||
| Da, to je počeo i prikazivati. LOL JA je otišao i počeo samo za grins SVAKI uslugu na jednom točku, a zatim samo osnovne usluge, nakon toga, boot, ja počeo usluga jedan po jedan ........ Smiješno je što je, s više googling, čini se da se to dogodi do pogreške na više računala koji rade MSM. (Ili što god da je glupo Microsoftov IM program). Ja ne vidim podsjetiti da je na njihovom računalu ipak .......... |
|
| |||
| |||
| <link uklonjen ne oglašavati here> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Imati najviše datum za vas ... LOL NO dosjetka namjeravali smo da ako prestanete uslugu, i zamijeniti ove dvije datoteke i ponovno pokretanje Internet usluga svibanj funkcionirati za vas. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-enu.exe Sretno pupoljak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidite li ovo pomaže
| |||
| |||
| Quote:
BTW Kako bi vaš linkove u riječima poput "ovo". Ja sam to učinio i na drugim lokacijama, ali obično ga pops gore kao opciju kad ste postavili link. Ne vidim da je ovdje. Ive 'bio smisao pitati ................ |
|
| |||
| |||
| Quote:
, A zatim umetnite link i kliknite U redu.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. To je radio savršeno. LOL Ne mogu vam dati bilo kakve rips iako sam do širenja nekih okolo sam rekao ....... žao mi je. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vidik Ažurirati Won't | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 56 | 30. svibanj 2009 14:16 |
| NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedija i kodeci | 1 | 27. svibanj 2009 07:43 |
| ITunes ažurirati greška poruke | lisa02148 | Multimedija i kodeci | 1 | 22. Ruj 2008 17:28 |
| Windows Vidik Ažurirati Greška | robina80 | Windows Operating Systems | 1 | 12. lipnja 2008 09:09 |
| Ažuriranje za Windows Vista | Roman | Windows Operating Systems | 1 | 13 siječanj 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |