kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista-frissítés nem működik Hiba 80072efd

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 13:27
Donor Group

Default Vista-frissítés nem működik Hiba 80072efd

Van egy baráti számítógépet. Ez volt malware amit kaptam squared el a malware szakasz (Köszönet újra sbj), de még mindig nem frissítést. I get a kódot 80072efd, amely azt mondja, hogy ez firewalled. Megpróbáltam mindent, amit találtak az MS TechNet webhely és a kapcsolatok azokkal a hibaüzenet még nincs frissítés. Nekem van újra a Windows Firewall (nincs más). Nekem van ellenőrizni a beállításokat én router, van orrgazdaság a Windows Update. Én is feláldozta a tiszta fehér hibátlan bárányt éjfélkor, és volt egy woodoo boszorkány kántál és átkával leadott a számítógépre. Még mindig nincs frissítés. Tud akárki javasoljuk valamit? Azt hiszem, valami valahol a rendszerleíró adatbázisban van hosed fel, de csak körülbelül 6 bazillion bejegyzések nem tudom, hogy semmit sem nézett lol.
Old Június 2 2009, 05:13
Tiltott Group

Szia Bubba,

Biztos benne, hogy a szolgáltatás nem indul?

My System: ProGear Custom

Processzor (ok):
AMD Phenom2 955
Alaplap:
Asus P5Q SE / R
RAM memória:
4 GB PC2 6400
Grafikus kártya (k):
GeForce 7900GTX + GeForce 8400GS
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
4 500GB Seagate Barracudas
Optikai meghajtó (k):
2 Samsung DVD / CD
Case / tápegység:
700W Thermaltake 50784
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Kábel 10up 1 Down
Monitor (ok):
3 haladás nyugat felé Ház 22 "
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate a Windows 7
Old Június 2 2009, 08:14
Donor Group

Igen, itt kezdődött meg. LOL jártam, és csak vigyorog kezdődött minden szolgáltatást egy pontot, akkor csak az alapvető szolgáltatásokat, hogy az indítás után, elkezdtem a szolgáltatások egyesével ........

A vicces az, amely több googling, úgy tűnik, hogy hiba történt, hogy több számítógépen futó MSM. (Vagy bármi olyan hülye Microsoft IM program). Nem emlékszem, amikor látta, hogy a számítógép, hogy ..........
Old Június 2 2009, 08:17
Tiltott Group

<link eltávolítani nem reklámozzák ide
Old Június 2 2009, 10:31
Tiltott Group

Bubba,

Van időpontját az Ön számára ... LOL no pun intended azt találták, hogy ha leállítja a szolgáltatást, és a helyébe a két fájlt, és indítsa újra a szolgáltatást akkor lehet a számodra.

WindowsUpdateAgent30-X86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-HUN.exe

Sok szerencsét bud
Old Június 2 2009, 12:06
Donor Group

Nézd meg ez segít

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 2 2009, 17:02
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
Nézd meg ez segít
Nem, próbáltam, és még a linkre, hogy a cikk itt: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Sem az egyik. Egyébként köszönet.

BTW How do you make a linkek a szavakkal, mint "ez". Én megtettem más helyszíneken, de általában akkor jön ki, mint egy lehetőséget, ha felad egy link. Nem látom, hogy itt van. Már akartam kérdezni ................
Old Június 3 2009, 02:31
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW How do you make a linkek a szavakkal, mint "ez". Én megtettem más helyszíneken, de általában akkor jön ki, mint egy lehetőséget, ha felad egy link. Nem látom, hogy itt van. Már akartam kérdezni ................
Csak másolja az URL link a vágólapra (jobb kattintás / példány) emelje a kívánt szót a mellékelt linkre kattintva az "Insert Link" ikonra , Majd illessze be a linket és kattintsunk az OK gombra.

HTH
Old Június 5 2009, 23:00
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
Csak másolja az URL link a vágólapra (jobb kattintás / példány) emelje a kívánt szót a mellékelt linkre kattintva az "Insert Link" ikonra , Majd illessze be a linket és kattintsunk az OK gombra.

HTH
Woot. Ezt tökéletesen működött. LOL Én nem ad semmiféle rep de amíg nem terjednek bizonyos körül Én mondtam ....... sajnálat.
Old Június 6 2009, 02:21
Donor Group

Szívesen
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.