![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy baráti számítógépet. Ez volt malware amit kaptam squared el a malware szakasz (Köszönet újra sbj), de még mindig nem frissítést. I get a kódot 80072efd, amely azt mondja, hogy ez firewalled. Megpróbáltam mindent, amit találtak az MS TechNet webhely és a kapcsolatok azokkal a hibaüzenet még nincs frissítés. Nekem van újra a Windows Firewall (nincs más). Nekem van ellenőrizni a beállításokat én router, van orrgazdaság a Windows Update. Én is feláldozta a tiszta fehér hibátlan bárányt éjfélkor, és volt egy woodoo boszorkány kántál és átkával leadott a számítógépre. Még mindig nincs frissítés. Tud akárki javasoljuk valamit? Azt hiszem, valami valahol a rendszerleíró adatbázisban van hosed fel, de csak körülbelül 6 bazillion bejegyzések nem tudom, hogy semmit sem nézett lol.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia Bubba,
|
|||
|
|||
|
Igen, itt kezdődött meg. LOL jártam, és csak vigyorog kezdődött minden szolgáltatást egy pontot, akkor csak az alapvető szolgáltatásokat, hogy az indítás után, elkezdtem a szolgáltatások egyesével ........
A vicces az, amely több googling, úgy tűnik, hogy hiba történt, hogy több számítógépen futó MSM. (Vagy bármi olyan hülye Microsoft IM program). Nem emlékszem, amikor látta, hogy a számítógép, hogy .......... |
|
|
|||
|
|||
|
<link eltávolítani nem reklámozzák ide
|
|
|
|||
|
|||
|
Bubba,
Van időpontját az Ön számára ... LOL no pun intended azt találták, hogy ha leállítja a szolgáltatást, és a helyébe a két fájlt, és indítsa újra a szolgáltatást akkor lehet a számodra. WindowsUpdateAgent30-X86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-HUN.exe Sok szerencsét bud |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nézd meg ez segít
|
|||
|
|||
|
Idézet:
BTW How do you make a linkek a szavakkal, mint "ez". Én megtettem más helyszíneken, de általában akkor jön ki, mint egy lehetőséget, ha felad egy link. Nem látom, hogy itt van. Már akartam kérdezni ................ |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
, Majd illessze be a linket és kattintsunk az OK gombra.HTH |
|
|
|||
|
|||
|
Woot. Ezt tökéletesen működött. LOL Én nem ad semmiféle rep de amíg nem terjednek bizonyos körül Én mondtam ....... sajnálat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Szívesen
|