![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי חברים המחשב. זה היה קצת תוכנות זדוניות אשר הגענו בריבוע במרחק של תוכנות זדוניות בסעיף (שוב תודה sbj), אבל זה עדיין לא עדכן. אני מקבל את הקוד 80072efd, אשר אומר שזה firewalled. ניסיתי כל מה שאני צריך למצוא את MS TechNet אתר הקישורים המסופקים עם הודעת השגיאה, עדיין אין עדכון. אני צריך לאפס את חומת האש של Windows (אין אחר). יש לי בדק את הגדרות הנתב שלי, אני צריך לאפס את Windows Update. יש לי מזובח טהורה לבן unblemished טלה בחצות ו היה וודו מכשפה רננה ו להפיל spells במחשב. אני עדיין לא עדכן. מישהו יכול להציע משהו? אני חושב משהו איפשהו באזור הרישום יש hosed למעלה אבל יש רק 6 ערכים bazillion שם כי אני לא יודע כלום על להסתכל LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Bubba,
| |||
| |||
| כן, זה התחיל לרוץ ו. LOL הלכתי ואילו רק התחיל grins בכל שירות בשלב מסוים, אז רק שירותים חיוניים, כי לאחר האתחול, התחלתי את שירותי אחד אחד ........ של דבר הוא מצחיק, עם יותר googling, זה נראה כאילו שגיאה זה יקרה יותר במחשבים הפועלים MSM. (או מה שזה לא יהיה טיפשי כי מיקרוסופט היא תוכנית להעברת הודעות מיידיות). אני לא זוכר לראות את זה על המחשב שלהם, אם כי .......... |
|
| |||
| |||
| <link הסיר לא לפרסם כאן |
|
| |||
| |||
| Bubba, יש לך את התאריך ... LOL משחק מלים המיועד לא מצאנו כי אם תפסיק את השירות, ולהחליף את שני הקבצים מחדש להפעיל את שירות זה עשוי לעבוד בשבילך. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe מזל טוב לנוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תבדוק אם זה עוזר
| |||
| |||
| ציטוט:
BTW איך אתה מבצע את הקישורים לתוך מילים כמו "זה". אני כבר סיימתי את זה על אתרים אחרים, אבל בדרך כלל זה אבא למעלה האפשרות בעת פירסום לקישור. אני לא רואה את זה כאן. אני כבר משמעות לשאול ................ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
, ולאחר מכן להדביק את הקישור & לחץ על אישור.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. זה עובד באופן מושלם. LOL אני לא יכול לתת לך שום נציג למרות עד כמה שאני להתפשט ברחבי אני אמר ....... מצטער. |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם Windows Vista לא עדכן | Bubba | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 56 | ה -30 במאי 2009 14:16 |
| NVIDIA Network Bus פקד - מנהלי ההתקנים של Windows Update שגיאה | jmleugenio | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -27 במאי 2009 07:43 |
| ITunes עדכון הודעת שגיאה | lisa02148 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 22 ספטמבר 2008 17:28 |
| Windows Vista עדכן שגיאה | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 12th יוני 2008 09:09 |
| עדכן את Windows Vista | הלם | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 ינואר 2008 11:26 |
| שרשרת כלים | |
| |