mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista "naujinimas, neveikia Klaida 80072efd

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 30, 2009, 13:27
Donorų grupės

Default Vista "naujinimas, neveikia Klaida 80072efd

Turiu draugų kompiuterio. Jis turėjo keletą kenkėjiškų programų, kurios mes gavome kvadratėliais away kenkėjiškų programų skyriuje (Dėkojame sbj), bet jis vis tiek nebus atnaujinta. Gaunu kodas 80072efd, kurie sako, kad firewallem. Aš išbandžiau viską, ką rado MS TechNet svetainės ir nuorodų su pranešimu apie klaidą, dar nėra atnaujintas. Turiu iš naujo "Windows Firewall (nėra kitų). Pavarčiau parametrai mano maršrutizatorius, aš turiu iš naujo "Windows Update. Turiu aukoti balto nepriekaištingas ėrienos vidurnaktį ir buvo Voodoo ragana skanduoti ir mesti zaklęcia į kompiuterį. Aš vis dar nėra atnaujintas. Ar kas nors ką nors pasiūlyti? Manau, kad kažkas kažkur registro got modes up, bet yra tik apie 6 bazillion įrašai yra, kad aš nieko nežinau apie pažvelgti Lol.
Old Birželis 2, 2009, 05:13
Banned Group

Ei, Bubba

Ar tikrai paslauga prasidėjo?

Mano sistema: ProGear Custom

Procesorius (-iai):
AMD Phenom2 955
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q SE / R
RAM atmintis:
4GB PC2 6.400
Graphics Card (-ai):
GeForce 7900GTX ir GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
4 500GB Seagate Barakudos
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700W Thermaltake 50.784
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Kabelinė 10up 1, nustatančio
Monitorius (-ai):
3 Westing Namai 22 "
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate, Windows 7
Old Birželis 2, 2009, 08:14
Donorų grupės

Yeah, it's prasidėjo ir veikia. LOL aš ir tik šypsokis prasideda kiekvieną paslaugą vienoje vietoje, tai tik pagrindines paslaugas, po to paleisti, aš pradėjau paslaugų po vieną ........

Juokingas dalykas, su daugiau "Google" paiešką, atrodo, kad klaida, kuri atsitinka daugiau apie kompiuterių, kuriuose įdiegta MAM. (Ar kas kvailas, kad Microsoft MP programa). Nepamenu matydami, kad jų kompiuteris nors ..........
Old Birželis 2, 2009, 08:17
Banned Group

<link pašalintas nereklamuoja here>
Old Birželis 2, 2009, 10:31
Banned Group

Bubba

Ar iki dienos jums ... LOL NE pun intended mes nustatėme, kad jei sustabdyti tarnybą ir pakeisti šiuos du failus ir iš naujo paleiskite paslaugą jis gali dirbti už jus.

WindowsUpdateAgent30-X86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe

Sėkmės bud
Old Birželis 2, 2009, 12:06
Donorų grupės

Pažiūrėkite šitas padeda

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 2, 2009, 17:02
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Pažiūrėkite šitas padeda
Naw, aš stengiausi, kad ir tame straipsnyje nuoroda čia: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Nei vienas dirbo. Thanks anyways.

BTW Kaip padaryti jūsų nuorodų į tokius žodžius kaip "tai". I've done it kitų svetainių, bet paprastai ji pasirodo kaip galimybė, kai po saitą. Aš nematau, kad čia. I've been prasme paklausti ................
Old Birželis 3, 2009, 02:31
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW Kaip padaryti jūsų nuorodų į tokius žodžius kaip "tai". I've done it kitų svetainių, bet paprastai ji pasirodo kaip galimybė, kai po saitą. Aš nematau, kad čia. I've been prasme paklausti ................
Tiesiog nukopijuokite URL nuoroda į Mainų (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite / copy) pabrėžti žodį, kurį norite pridėti saitą, spustelėkite ant "Įterpti nuorodą" piktogramą , Tada įdėkite nuorodą ir spustelėkite Gerai.

HTH
Old Birželis 5, 2009, 23:00
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Tiesiog nukopijuokite URL nuoroda į Mainų (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite / copy) pabrėžti žodį, kurį norite pridėti saitą, spustelėkite ant "Įterpti nuorodą" piktogramą , Tada įdėkite nuorodą ir spustelėkite Gerai.

HTH
Woot. Tai veikė puikiai. LOL Aš negaliu tau bet REP nors kol aš plisti kai aplink I'm told ....... atsiprašau.
Old Birželis 6, 2009, 02:21
Donorų grupės

You're welcome
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Windows Vista" neatnaujins Bubba Virus, Spyware & Security 56 Gegužė 30, 2009 14:16
NVIDIA tinklas Autobusų skaitliukas - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedia & Codecs 1 Gegužė 27, 2009 07:43
ITunes atnaujinti klaidą lisa02148 Multimedia & Codecs 1 22 rugsėjis 2008 17:28
"Windows Vista" naujinimas Klaida robina80 Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 12, 2008 09:09
"Windows Vista" naujinimas Shocker Windows "operacinės sistemos 1 13 sausis 2008 11:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.