![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu draugų kompiuterio. Jis turėjo keletą kenkėjiškų programų, kurios mes gavome kvadratėliais away kenkėjiškų programų skyriuje (Dėkojame sbj), bet jis vis tiek nebus atnaujinta. Gaunu kodas 80072efd, kurie sako, kad firewallem. Aš išbandžiau viską, ką rado MS TechNet svetainės ir nuorodų su pranešimu apie klaidą, dar nėra atnaujintas. Turiu iš naujo "Windows Firewall (nėra kitų). Pavarčiau parametrai mano maršrutizatorius, aš turiu iš naujo "Windows Update. Turiu aukoti balto nepriekaištingas ėrienos vidurnaktį ir buvo Voodoo ragana skanduoti ir mesti zaklęcia į kompiuterį. Aš vis dar nėra atnaujintas. Ar kas nors ką nors pasiūlyti? Manau, kad kažkas kažkur registro got modes up, bet yra tik apie 6 bazillion įrašai yra, kad aš nieko nežinau apie pažvelgti Lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei, Bubba
| |||
| |||
| Yeah, it's prasidėjo ir veikia. LOL aš ir tik šypsokis prasideda kiekvieną paslaugą vienoje vietoje, tai tik pagrindines paslaugas, po to paleisti, aš pradėjau paslaugų po vieną ........ Juokingas dalykas, su daugiau "Google" paiešką, atrodo, kad klaida, kuri atsitinka daugiau apie kompiuterių, kuriuose įdiegta MAM. (Ar kas kvailas, kad Microsoft MP programa). Nepamenu matydami, kad jų kompiuteris nors .......... |
|
| |||
| |||
| <link pašalintas nereklamuoja here> |
|
| |||
| |||
| Bubba Ar iki dienos jums ... LOL NE pun intended mes nustatėme, kad jei sustabdyti tarnybą ir pakeisti šiuos du failus ir iš naujo paleiskite paslaugą jis gali dirbti už jus. WindowsUpdateAgent30-X86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Sėkmės bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pažiūrėkite šitas padeda
| |||
| |||
| Citata:
BTW Kaip padaryti jūsų nuorodų į tokius žodžius kaip "tai". I've done it kitų svetainių, bet paprastai ji pasirodo kaip galimybė, kai po saitą. Aš nematau, kad čia. I've been prasme paklausti ................ |
|
| |||
| |||
| Citata:
, Tada įdėkite nuorodą ir spustelėkite Gerai.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Tai veikė puikiai. LOL Aš negaliu tau bet REP nors kol aš plisti kai aplink I'm told ....... atsiprašau. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" neatnaujins | Bubba | Virus, Spyware & Security | 56 | Gegužė 30, 2009 14:16 |
| NVIDIA tinklas Autobusų skaitliukas - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2009 07:43 |
| ITunes atnaujinti klaidą | lisa02148 | Multimedia & Codecs | 1 | 22 rugsėjis 2008 17:28 |
| "Windows Vista" naujinimas Klaida | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 12, 2008 09:09 |
| "Windows Vista" naujinimas | Shocker | Windows "operacinės sistemos | 1 | 13 sausis 2008 11:26 |
| Temos įrankiai | |
| |