mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista atjauninājums nedarbojas Kļūda 80072efd

Reply

Thread Tools
Old Maijs 30, 2009, 13:27
Donors Group

Default Vista atjauninājums nedarbojas Kļūda 80072efd

Man ir draugi datoru. Tas bija daži malware, ko mēs saņēmām brusas prom malware iedaļā (Thanks again sbj), bet tas joprojām nav atjaunots. Man kods 80072efd, kas saka, ka tā ir firewalled. Es esmu mēģinājis viss, ko esmu atrodams MS TechNet vietnē un saitēm ar kļūdas ziņojumu, joprojām nav atjaunots. Man ir reset Windows Firewall (nav citas). Es pārbaudīju uzstādījumi manā maršrutētāju, esmu Reset Windows Update. Man ir upurējis tīra balta nevainojams jēra pusnaktī un bija voodoo ragana dziedāt un cast spells uz datoru. Man joprojām nav atjaunots. Var kāds ieteikt kaut ko? Es domāju, ka kaut kas kaut kur reģistra got jātulko uz augšu, bet tur ir tikai par 6 bazillion ieraksti tur, ka es neko nezinu par to apskatīt lol.
Old Jūnijs 2, 2009, 05:13
Banned Group

Hey Bubba,

Vai esat pārliecināts, ka pakalpojums ir sākusies?

Mana sistēma: ProGear Custom

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Motherboard:
Asus P5Q SE / R
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB PC2 6.400
Graphics Card (s):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Sound Card:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50.784
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Cable 10up 1 paredzēti
Monitor (s):
3 kurss uz rietumiem House 22 "
Operating System (s):
Vista Ultimate, Windows 7
Old Jūnijs 2, 2009, 08:14
Donors Group

Jā, tas sāka darboties. LOL es gāju un tikai grins sākās Katrs pakalpojums vienā punktā, tad tikai pamatpakalpojumus, pēc tam boot, es sāku pakalpojumi pa vienam ........

Smieklīgi ir tas, ar vairāk googling, šķiet, ir kļūda, kas notiek vairāk par datoriem, kas darbojas MAG. (Vai kāds, kas stulba microsoft IM programmu ir). Es neatceros redzot, ka datorā gan ..........
Old Jūnijs 2, 2009, 08:17
Banned Group

<link noņemt nereklamē šeit>
Old Jūnijs 2, 2009, 10:31
Banned Group

Bubba,

Vai izbeigšanas datumu jums ... LOL NO pun paredzēta mēs noskaidrojām, ka, ja Jūs pārtraucat pakalpojumu un nomainīt šīs divas lietas un no jauna uzsākt pakalpojuma tā var strādāt ar jums.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-V3-x86-ENU.exe

Good luck bud
Old Jūnijs 2, 2009, 12:06
Donors Group

Redzētu, šis palīdz

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūnijs 2, 2009, 17:02
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Redzētu, šis palīdz
Naw, es mēģināju, ka arī saites šajā pantā šeit: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ne vienā nostrādātā. Paldies anyways.

BTW Kā jums ir saites vārdos, piemēram, "šo". Es esmu darījusi to uz citām vietnēm, bet parasti tas NOP izveidota kā izvēle, ja jūs publicējat saiti. Es nedomāju, ka šeit. Esmu bijis nozīmē prasīt ................
Old Jūnijs 3, 2009, 02:31
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW Kā jums ir saites vārdos, piemēram, "šo". Es esmu darījusi to uz citām vietnēm, bet parasti tas NOP izveidota kā izvēle, ja jūs publicējat saiti. Es nedomāju, ka šeit. Esmu bijis nozīmē prasīt ................
Vienkārši nokopējiet URL saiti starpliktuvē (labais klikšķis / copy) uzsver vārds vēlaties saite pievienots, noklikšķiniet uz "Ievietot saiti" ikonu , Tad ielīmējiet saiti un noklikšķiniet uz Labi.

HTH
Old Jūnijs 5, 2009, 23:00
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Vienkārši nokopējiet URL saiti starpliktuvē (labais klikšķis / copy) uzsver vārds vēlaties saite pievienots, noklikšķiniet uz "Ievietot saiti" ikonu , Tad ielīmējiet saiti un noklikšķiniet uz Labi.

HTH
Woot. Kas darbojās perfekti. LOL Es nevaru jums dot nekādu rep kaut līdz es izplatīties dažās ap Es esmu teicis ....... atvainojiet.
Old Jūnijs 6, 2009, 02:21
Donors Group

You're welcome
Reply

Register

Bookmarks