![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir draugi datoru. Tas bija daži malware, ko mēs saņēmām brusas prom malware iedaļā (Thanks again sbj), bet tas joprojām nav atjaunots. Man kods 80072efd, kas saka, ka tā ir firewalled. Es esmu mēģinājis viss, ko esmu atrodams MS TechNet vietnē un saitēm ar kļūdas ziņojumu, joprojām nav atjaunots. Man ir reset Windows Firewall (nav citas). Es pārbaudīju uzstādījumi manā maršrutētāju, esmu Reset Windows Update. Man ir upurējis tīra balta nevainojams jēra pusnaktī un bija voodoo ragana dziedāt un cast spells uz datoru. Man joprojām nav atjaunots. Var kāds ieteikt kaut ko? Es domāju, ka kaut kas kaut kur reģistra got jātulko uz augšu, bet tur ir tikai par 6 bazillion ieraksti tur, ka es neko nezinu par to apskatīt lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Bubba,
| |||
| |||
| Jā, tas sāka darboties. LOL es gāju un tikai grins sākās Katrs pakalpojums vienā punktā, tad tikai pamatpakalpojumus, pēc tam boot, es sāku pakalpojumi pa vienam ........ Smieklīgi ir tas, ar vairāk googling, šķiet, ir kļūda, kas notiek vairāk par datoriem, kas darbojas MAG. (Vai kāds, kas stulba microsoft IM programmu ir). Es neatceros redzot, ka datorā gan .......... |
|
| |||
| |||
| <link noņemt nereklamē šeit> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Vai izbeigšanas datumu jums ... LOL NO pun paredzēta mēs noskaidrojām, ka, ja Jūs pārtraucat pakalpojumu un nomainīt šīs divas lietas un no jauna uzsākt pakalpojuma tā var strādāt ar jums. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-V3-x86-ENU.exe Good luck bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Redzētu, šis palīdz
| |||
| |||
| Quote:
BTW Kā jums ir saites vārdos, piemēram, "šo". Es esmu darījusi to uz citām vietnēm, bet parasti tas NOP izveidota kā izvēle, ja jūs publicējat saiti. Es nedomāju, ka šeit. Esmu bijis nozīmē prasīt ................ |
|
| |||
| |||
| Quote:
, Tad ielīmējiet saiti un noklikšķiniet uz Labi.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Kas darbojās perfekti. LOL Es nevaru jums dot nekādu rep kaut līdz es izplatīties dažās ap Es esmu teicis ....... atvainojiet. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |