rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista nie działa Błąd 80072efd

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 maja 2009, 13:27
Grupa dawcy

Mam przyjaciół komputera. Miał kilka złośliwym oprogramowaniem, które mamy w kratkowane dala malware sekcji (Thanks again sbj), ale nadal nie będzie aktualizacji. I pobrać kod 80072efd, który mówi to zapór ogniowych. Mam wypróbowany wszystko mam znaleźć MS TechNet witryny i linków, z komunikatem o błędzie, wciąż nie ma aktualizacji. Mam zresetować Zapora systemu Windows (nie ma innego). Mam sprawdzone ustawienia na mój router, mam zresetować Windows Update. Mam poświęca czystym białym nieskazitelny baranka na północy i miał voodoo szkarłacica chant i oddać zaklęcia na komputerze. I nadal nie ma aktualizacji. Czy ktoś może coś zasugerować? Myślę, że coś gdzieś w rejestrze dostał wężem się, ale istnieją tylko około 6 bazillion wpisy, że nie wiem nic o spojrzeć na lol.
Old 2 czerwca 2009, 05:13
Banned Grupa

Bubba Hey,

Czy jesteś pewien, że usługi zaczęło?

My System: ProGear niestandardowe

Procesor (y):
AMD Phenom2 955
Płyta główna:
Asus P5Q SE / R
Pamięć RAM:
4GB PC2 6400
Karta graficzna (y):
GeForce 7900GTX i GeForce 8400GS
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Kabel 10up 1 w dół
Monitor (y):
3 Westing Dom 22 "
Operating System (-y):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2 czerwca 2009, 08:14
Grupa dawcy

Tak, to uruchomiony i pracować. LOL Byłem i tylko dla grins rozpoczęły KAŻDY usług w jednym punkcie, to tylko podstawowe usługi, po rozruchu, zacząłem usług pojedynczo ........

W zabawne jest to, ze bardziej guglanie, to wydaje się być błędem, że więcej dzieje się na komputerach, na których uruchamiane MOM. (Lub, że głupi jest program Microsoft IM). Ja nie widzę przypomnieć, że na ich komputerach choć ..........
Old 2 czerwca 2009, 08:17
Banned Grupa

<link usunięty nie reklamować here>
Old 2 czerwca 2009, 10:31
Banned Grupa

Bubba,

Mają termin dla Ciebie ... LOL NO kalambur przeznaczone odkryliśmy, że w przypadku zaprzestania świadczenia usług, i zastąpienie tych dwóch plików i ponownie uruchomić usługę może pracować dla Ciebie.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-PLK.exe

Good luck bud
Old 2 czerwca 2009, 12:06
Grupa dawcy

Sprawdź, czy to pomaga

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 czerwca 2009, 17:02
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by philthomas View Post
Sprawdź, czy to pomaga
Naw, że próbowałem i link w artykule, że tutaj: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ani jeden pracował. Thanks anyways.

BTW Jak tworzyć linki do słów "ten". I've done to na innych stronach, ale zwykle to wyskakuje jako opcja kiedy po link. Nie widzę, że tutaj. I've been sens poprosić ................
Old 3 czerwca 2009, 02:31
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW Jak tworzyć linki do słów "ten". I've done to na innych stronach, ale zwykle to wyskakuje jako opcja kiedy po link. Nie widzę, że tutaj. I've been sens poprosić ................
Wystarczy skopiować link URL do schowka (prawy przycisk myszy / kopiowanie) podkreślenie słowo chcesz załączony link, kliknij na "Wstaw link" ikona , A następnie wkleić link i kliknij przycisk OK.

HTH
Old 5 czerwiec 2009, 23:00
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by philthomas View Post
Wystarczy skopiować link URL do schowka (prawy przycisk myszy / kopiowanie) podkreślenie słowo chcesz załączony link, kliknij na "Wstaw link" ikona , A następnie wkleić link i kliknij przycisk OK.

HTH
Woot. Że pracował idealnie. LOL nie mogę podać żadnych rep choć niektóre aż się wokół I'm powiedział ....... przepraszam.
Old 6. czerwiec 2009, 02:21
Grupa dawcy

You're welcome
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.