![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam przyjaciół komputera. Miał kilka złośliwym oprogramowaniem, które mamy w kratkowane dala malware sekcji (Thanks again sbj), ale nadal nie będzie aktualizacji. I pobrać kod 80072efd, który mówi to zapór ogniowych. Mam wypróbowany wszystko mam znaleźć MS TechNet witryny i linków, z komunikatem o błędzie, wciąż nie ma aktualizacji. Mam zresetować Zapora systemu Windows (nie ma innego). Mam sprawdzone ustawienia na mój router, mam zresetować Windows Update. Mam poświęca czystym białym nieskazitelny baranka na północy i miał voodoo szkarłacica chant i oddać zaklęcia na komputerze. I nadal nie ma aktualizacji. Czy ktoś może coś zasugerować? Myślę, że coś gdzieś w rejestrze dostał wężem się, ale istnieją tylko około 6 bazillion wpisy, że nie wiem nic o spojrzeć na lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba Hey,
| |||
| |||
| Tak, to uruchomiony i pracować. LOL Byłem i tylko dla grins rozpoczęły KAŻDY usług w jednym punkcie, to tylko podstawowe usługi, po rozruchu, zacząłem usług pojedynczo ........ W zabawne jest to, ze bardziej guglanie, to wydaje się być błędem, że więcej dzieje się na komputerach, na których uruchamiane MOM. (Lub, że głupi jest program Microsoft IM). Ja nie widzę przypomnieć, że na ich komputerach choć .......... |
|
| |||
| |||
| <link usunięty nie reklamować here> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Mają termin dla Ciebie ... LOL NO kalambur przeznaczone odkryliśmy, że w przypadku zaprzestania świadczenia usług, i zastąpienie tych dwóch plików i ponownie uruchomić usługę może pracować dla Ciebie. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-PLK.exe Good luck bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprawdź, czy to pomaga
| |||
| |||
| Cytat:
BTW Jak tworzyć linki do słów "ten". I've done to na innych stronach, ale zwykle to wyskakuje jako opcja kiedy po link. Nie widzę, że tutaj. I've been sens poprosić ................ |
|
| |||
| |||
| Cytat:
, A następnie wkleić link i kliknij przycisk OK.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Że pracował idealnie. LOL nie mogę podać żadnych rep choć niektóre aż się wokół I'm powiedział ....... przepraszam. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |