mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Vista Update-ul nu funcţionează Eroare 80072efd

Reply

Thread Tools
Old 30 mai 2009, 13:27
Grupul de donator

Default Vista Update-ul nu funcţionează Eroare 80072efd

Am un computer prieteni. A avut unele malware-ului, care ne-am pătratului departe în malware pct. (Mulţumesc încă o dată sbj), dar tot nu se va actualiza. M-am codul de 80072efd, care spune că este firewalled. Am încercat tot ce am găsit de la MS TechNet site-ul si link-uri prevăzute cu un mesaj de eroare, încă nici o actualizare. Am reiniţializa Windows Firewall (nu există nici o altă). Am verificat setarile de pe router, am reiniţializa Windows Update. Am sacrificat o pură alb imaculat de miel la miezul nopţii şi a avut o vrăjitoare voodoo monoton şi exprimate vrăji pe computer. Eu încă nu au nici o actualizare. Poate cineva sa sugerez ceva? Cred ca ceva undeva în registry-am hosed sus, dar sunt doar de aproximativ 6 bazillion intrări acolo care nu stiu nimic despre să se uite la lol.
Old 2 iunie 2009, 05:13
Banned Group

Hei Bubba,

Sunteţi sigur de servicii a inceput?

Sistemul meu: ProGear Custom

Procesor (e):
AMD Phenom2 955
Plăci de bază:
Asus P5Q SE / R
Memorie RAM:
4GB PC2 6400
Placă grafică (e):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (e):
2 Samsung DVD / CD
Cauza / PSU:
700w Thermaltake 50784
Răcire:
Network / Internet:
Cablu 10up 1 Down
Monitor (e):
3 Westing Casa de 22 "
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2 iunie 2009, 08:14
Grupul de donator

Da, e şi a început să fie difuzate. LOL Am fost şi la început, doar pentru grins fiecare serviciu la un moment dat, atunci doar de servicii de bază, după care boot, am inceput de servicii unul câte unul ........

De amuzant lucru este, cu mai multe googling, pare să fie o eroare ce se intampla pe mai multe computere care rulează MSM. (Sau ce atât de prost Microsoft program este de chat). Nu-mi amintesc să vadă că de pe computerul lor deşi ..........
Old 2 iunie 2009, 08:17
Banned Group

<link îndepărtat nu face publicitate aici>
Old 2 iunie 2009, 10:31
Banned Group

Bubba,

Au o data pentru tine ... LOL NU face un joc de cuvinte destinate am descoperit că, dacă ai opri de servicii, şi de a înlocui aceste două fişiere şi re-începe de servicii s-ar putea lucra pentru tine.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe

Noroc BUD
Old 2 iunie 2009, 12:06
Grupul de donator

A se vedea dacă acesta ajută

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 iunie 2009, 17:02
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
A se vedea dacă acesta ajută
Naw, că am încercat şi, de asemenea, pe link-ul de la acest articol aici: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Nici un lucrat. Multumesc oricum.

BTW Cum fac link-urile dvs. în cuvinte ca "acest lucru." Am facut-o de pe alte site-uri, dar de obicei, ea apare ca o opţiune când posta un link. Nu vezi că aici. Am fost sensul de a cere ................
Old 3 iunie 2009, 02:31
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Bubba View Post
BTW Cum fac link-urile dvs. în cuvinte ca "acest lucru." Am facut-o de pe alte site-uri, dar de obicei, ea apare ca o opţiune când posta un link. Nu vezi că aici. Am fost sensul de a cere ................
Doar copiaţi URL-ul se leagă în clipboard (click dreapta / copie) evidenţia cuvântul dorit pe link-ul ataşat la, faceţi clic pe "Inserare link" icon , Apoi pe link-ul de pastă & faceţi clic pe OK.

HTH
Old 5 iunie 2009, 23:00
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
Doar copiaţi URL-ul se leagă în clipboard (click dreapta / copie) evidenţia cuvântul dorit pe link-ul ataşat la, faceţi clic pe "Inserare link" icon , Apoi pe link-ul de pastă & faceţi clic pe OK.

HTH
Woot. Care a funcţionat perfect. LOL nu pot să vă dau nici o rep deşi, până când am răspândit unele jurul Sunt spus ....... regret.
Old 6 iunie 2009, 02:21
Grupul de donator

Va asteptam cu drag
Reply

Register

Marcaje