![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un computer prieteni. A avut unele malware-ului, care ne-am pătratului departe în malware pct. (Mulţumesc încă o dată sbj), dar tot nu se va actualiza. M-am codul de 80072efd, care spune că este firewalled. Am încercat tot ce am găsit de la MS TechNet site-ul si link-uri prevăzute cu un mesaj de eroare, încă nici o actualizare. Am reiniţializa Windows Firewall (nu există nici o altă). Am verificat setarile de pe router, am reiniţializa Windows Update. Am sacrificat o pură alb imaculat de miel la miezul nopţii şi a avut o vrăjitoare voodoo monoton şi exprimate vrăji pe computer. Eu încă nu au nici o actualizare. Poate cineva sa sugerez ceva? Cred ca ceva undeva în registry-am hosed sus, dar sunt doar de aproximativ 6 bazillion intrări acolo care nu stiu nimic despre să se uite la lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei Bubba,
| |||
| |||
| Da, e şi a început să fie difuzate. LOL Am fost şi la început, doar pentru grins fiecare serviciu la un moment dat, atunci doar de servicii de bază, după care boot, am inceput de servicii unul câte unul ........ De amuzant lucru este, cu mai multe googling, pare să fie o eroare ce se intampla pe mai multe computere care rulează MSM. (Sau ce atât de prost Microsoft program este de chat). Nu-mi amintesc să vadă că de pe computerul lor deşi .......... |
|
| |||
| |||
| <link îndepărtat nu face publicitate aici> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Au o data pentru tine ... LOL NU face un joc de cuvinte destinate am descoperit că, dacă ai opri de servicii, şi de a înlocui aceste două fişiere şi re-începe de servicii s-ar putea lucra pentru tine. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Noroc BUD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A se vedea dacă acesta ajută
| |||
| |||
| Citat:
BTW Cum fac link-urile dvs. în cuvinte ca "acest lucru." Am facut-o de pe alte site-uri, dar de obicei, ea apare ca o opţiune când posta un link. Nu vezi că aici. Am fost sensul de a cere ................ |
|
| |||
| |||
| Citat:
, Apoi pe link-ul de pastă & faceţi clic pe OK.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Care a funcţionat perfect. LOL nu pot să vă dau nici o rep deşi, până când am răspândit unele jurul Sunt spus ....... regret. |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag |
![]() |
|
| Marcaje |