menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vista Update nefunguje Chyba 80072efd

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2009, 13:27
Darcu Skupina

Mám priateľov počítača. Mal nejaké malware, ktorý sme dostali od štvorčekované v sekcii malware (Poďakovanie opäť sbj), ale stále nebude aktualizovať. Chápem kód 80072efd, ktorá hovorí, že je to firewalled. som sa pokúsil všetko som našiel z MS TechNet webe a odkazy poskytované s chybovú správu, ešte žiadne aktualizácie. Mám Možete tiež vynulovať Windows Firewall (nie je iné). Musím skontrolovať nastavenia na môj router, jsem reset Windows Update. Som obetoval čisto biely nevinná jahňacie polnoci a mal voodoo čarodejnice chant a cast kouzla na počítači. aj stále nemajú aktualizovať. Môže niekto navrhnúť niečo? Myslím, že niečo niekde v registri dostali pozvaných hore, ale tam sú len asi 6 bazillion položiek tam, že vím, o nič sa pozrieť na lol.
Old 2. júna 2009, 05:13
Banned Skupina

Hej Bubba,

Ste si istí, že službu začalo?

Môj systém: ProGear Vlastné

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Základná doska:
Asus P5Q SE / R
Pamäť RAM:
4 GB PC2 6400
Grafické karty (s):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
4 500GB Seagate Barracudas
Optická mechanika (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Chladenie:
Sieť / Internet:
Satelit 10up 1 nadol
Monitor (s):
3 Westing House 22 "
Operačný systém (y):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2. júna 2009, 08:14
Darcu Skupina

Jo, je to spustí a beží. LOL jsem šel a len pre grins začali KAŽDÝ servis na jednom mieste, potom len základné služby, ktoré po spustení som začal služieb jednom ........

Tento legrační vec je, že s väčším googling, zdá sa, že sa jedná o chybu, ktorá sa stáva na viacerých počítačoch, ktoré bežia MSM. (Alebo ako tu microsoft IM programu). Nechcem pripomínajú vidí, že na svojom počítači keď ..........
Old 2. júna 2009, 08:17
Banned Skupina

<link odstránené nebudú inzerovať here>
Old 2. júna 2009, 10:31
Banned Skupina

Bubba,

Mať až deň pre vás ... LOL NO slovná hračka určená sme zistili, že keď zastavíte službu, a nahradiť tieto dva súbor a znovu-spustenia služby ju môže pracovať pre vás.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe

Veľa šťastia Výhonok
Old 2. júna 2009, 12:06
Darcu Skupina

Uvidíme, jestli tento Pomáha

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. júna 2009, 17:02
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Uvidíme, jestli tento Pomáha
NAW, Snažil som sa, že aj na odkaz v tomto článku tu: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ani jeden pracoval. Vďaka tak ako tak.

BTW Ako si odkazy na slová ako "táto". Urobil som to na iných stránkach, ale zvyčajne sa objaví až ako jednu z možností, keď post odkaz. Nevidím, že tu. Bol som sa opýtať zmysle ................
Old 3. júna 2009, 02:31
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
BTW Ako si odkazy na slová ako "táto". Urobil som to na iných stránkach, ale zvyčajne sa objaví až ako jednu z možností, keď post odkaz. Nevidím, že tu. Bol som sa opýtať zmysle ................
Stačí skopírovať URL odkaz do schránky (kliknite pravým tlačidlom myši / kópia), zvýraznite slovo, ktoré chcete odkaz pripojený k kliknite na "Vložiť odkaz" ikona , Potom vložiť odkaz & kliknite na tlačidlo OK.

HTH
Old 5. júna 2009, 23:00
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Stačí skopírovať URL odkaz do schránky (kliknite pravým tlačidlom myši / kópia), zvýraznite slovo, ktoré chcete odkaz pripojený k kliknite na "Vložiť odkaz" ikona , Potom vložiť odkaz & kliknite na tlačidlo OK.

HTH
WOOT. Že pracoval dokonale. LOL aj nemôže dať žiadne rep I keď do určitej rozpätie okolo som povedala ....... ospravedlňovať sa.
Old 6. júna 2009, 02:21
Darcu Skupina

You're welcome
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.