![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám priateľov počítača. Mal nejaké malware, ktorý sme dostali od štvorčekované v sekcii malware (Poďakovanie opäť sbj), ale stále nebude aktualizovať. Chápem kód 80072efd, ktorá hovorí, že je to firewalled. som sa pokúsil všetko som našiel z MS TechNet webe a odkazy poskytované s chybovú správu, ešte žiadne aktualizácie. Mám Možete tiež vynulovať Windows Firewall (nie je iné). Musím skontrolovať nastavenia na môj router, jsem reset Windows Update. Som obetoval čisto biely nevinná jahňacie polnoci a mal voodoo čarodejnice chant a cast kouzla na počítači. aj stále nemajú aktualizovať. Môže niekto navrhnúť niečo? Myslím, že niečo niekde v registri dostali pozvaných hore, ale tam sú len asi 6 bazillion položiek tam, že vím, o nič sa pozrieť na lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Bubba,
| |||
| |||
| Jo, je to spustí a beží. LOL jsem šel a len pre grins začali KAŽDÝ servis na jednom mieste, potom len základné služby, ktoré po spustení som začal služieb jednom ........ Tento legrační vec je, že s väčším googling, zdá sa, že sa jedná o chybu, ktorá sa stáva na viacerých počítačoch, ktoré bežia MSM. (Alebo ako tu microsoft IM programu). Nechcem pripomínajú vidí, že na svojom počítači keď .......... |
|
| |||
| |||
| <link odstránené nebudú inzerovať here> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Mať až deň pre vás ... LOL NO slovná hračka určená sme zistili, že keď zastavíte službu, a nahradiť tieto dva súbor a znovu-spustenia služby ju môže pracovať pre vás. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Veľa šťastia Výhonok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli tento Pomáha
| |||
| |||
| Citácia:
BTW Ako si odkazy na slová ako "táto". Urobil som to na iných stránkach, ale zvyčajne sa objaví až ako jednu z možností, keď post odkaz. Nevidím, že tu. Bol som sa opýtať zmysle ................ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
, Potom vložiť odkaz & kliknite na tlačidlo OK.HTH |
|
| |||
| |||
| WOOT. Že pracoval dokonale. LOL aj nemôže dať žiadne rep I keď do určitej rozpätie okolo som povedala ....... ospravedlňovať sa. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |