![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам пријатеље рачунар. Он је имао неке штетне садржаје којима смо квадратна се у штетне садржаје део (Хвала опет сбј), али још увек неће модернизирати. ЈА добити код 80072ефд, који каже да је фиреуаллед. Покушао сам све што сам пронашао из МС ТецхНет странице и линкове уз поруку о грешци, но и даље модернизирати. Имам ресетирати Уиндоус Фиреуалл (нема друге). Имам проверити подешавања на мој усмјеривач сам ресетирати Уиндоус Упдате. Имам жртвовали чиста бела неокаљан јањетина у поноћ и имао вуду Врачара певати и баци урока на рачунару. Још увек немамо модернизирати. Може било ко предложи ништа? Мислим да нешто негде у регистру добила хосед горе, али има само око 6 базиллион уносе се да ништа не знам о да погледамо лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј буббле,
| |||
| |||
| Да, то је почео и приказују. ЛОЛ ЈА је отишао и почео само за гринс СВАКИ услугу на једном тачку, а затим само основне услуге, након тога, боот, ја почео услуга један по један ........ Смешно је што је, са више гооглинг, чини се да се то догоди до грешке на више рачунара који раде МСМ. (Или шта год да је глупо Мицрософтов ИМ програм). Ја не видим подсетити да је на њиховом рачунару ипак .......... |
|
| |||
| |||
| <линк уклоњен не оглашавате хере> |
|
| |||
| |||
| Буббле, Имати највише датум за вас ... ЛОЛ НО досјетка намеравали смо да ако престанете услугу, и заменити ове две датотеке и поново покренете Интернет услуга мај посао за вас. УиндоусУпдатеАгент30-кс86.ексе УиндоусКСП-КБ927891-в3-кс86-ЕНУ.ексе Сретно пупољак |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видите ли ово помаже
| |||
| |||
| Куоте:
БТУ Како би ваш линкове у ријечима попут "ово". Ја сам то учинио и на другим локацијама, али обично га попс горе као опцију кад сте поставили линк. Не видим да је овде. Иве 'био смисао питати ................ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
, А затим убаците линк и кликните ОК.ХТХ |
|
| |||
| |||
| Уоот. То је радио савршено. ЛОЛ Не могу вам дати било какве рипс иако сам до ширења неких около сам рекао ....... жао ми је. |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоуси Видик Модернизирати Уон'т | Буббле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 56 | 30 мај 2009 14:16 |
| НВИДИА Нетуорк аутобуски Енумератор - Уиндоус Упдате Дривер Еррор | јмлеугенио | Мултимедија и кодеци | 1 | 27 мај 2009 07:43 |
| ИТунес модернизирати грешка поруке | лиса02148 | Мултимедија и кодеци | 1 | 22. сеп 2008 17:28 |
| Уиндоуси Видик Модернизирати Грешка | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12. јуна 2008 09:09 |
| Исправка за Уиндоус Виста | Роман | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 13 јануар 2008 11:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |