az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista Güncelleştirmesi değil Hata 80072efd İşleyişi

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 13:27 30.
Bağış Grubu

Default Vista Güncelleştirmesi değil Hata 80072efd İşleyişi

Bir arkadaş bilgisayara sahip. Bu), ancak bu güncelleme olacak HALA biz ise kötü amaçlı yazılım bölümünde (Tekrar teşekkürler sbj bir kare var, bazı kötü amaçlı yazılım vardı. Ben, böyle firewalled's söylüyor kodu 80072efd almak. Ben MS TechNet sitesinden ve bulduğunuzda link hata mesajı ile de herhangi bir güncelleme sağlanan her şeyi denedim. Ben (var ise, Windows Güvenlik Duvarı sıfırladınız başka). Ben yönlendiricideki ben sıfırlama Windows Update olduğunuz ayarları kontrol ettirin. Ben gece yarısı saf beyaz kusursuz kuzu kurban ve bilgisayarda bir büyücü cadı şarkı ve döküm büyü vardı. Hala hiçbir güncelleme var. Kimseye bir şey önerir misiniz? Ben kayıt defteri şey bu şekilde düşünüyorum ama hosed var sadece 6 bazillion kayıtları var i hakkında lol bak bir şey olduğunu biliyorum.
Old 2 Haziran 2009, 05:13
Yasak Grubu

Merhaba Bubba,

Bu servise başladı emin misiniz?

Benim Sistemi: ProGear Özel

İşlemci (ler):
AMD Phenom2 955
Anakart:
Asus P5Q SE / R
RAM hafıza:
4GB PC2 6400
Grafik Kartı (ler):
GeForce 7900GTX ve GeForce 8400GS
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
4 500GB Seagate Barracudas
Optik Sürücü (ler):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablo 10up 1 aşağı
Monitör (ler):
3 batıya Evi 22 "
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2 Haziran 2009, 08:14
Bağış Grubu

Evet, başlamış ve çalışıyor. LOL I ve gitti için grins bir noktada HER servisi başladı ve sadece gerekli hizmetleri, önyükleme sonra, bir ........ tarafından bir hizmet başladı

Eğlenceli bir şey, daha fazla Googling ile, bu yayınladığınız MSM bilgisayarlar hakkında daha fazla olacak bir hata gibi görünüyor. (Veya ne o aptal Microsoft Sohbet program). Ben görüyorum hatırlamak değil kendi bilgisayarınızda .......... olsa
Old 2 Haziran 2009, 08:17
Yasak Grubu

tanıtımı yok kaldırılır <link buraya
Old 2 Haziran 2009, 10:31
Yasak Grubu

Bubba,

Bir güncel sizin için ... LOL NO cinas biz eğer, servis durdurmak ve bu iki dosya ve yeniden yerine-bu sizin için çalışabilir hizmeti başlatmak bulundu amaçlanan var.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-TRK.exe

İyi şanslar dostum
Old 2 Haziran 2009, 12:06
Bağış Grubu

Bkz eğer bu yardımcı olur

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 2 Haziran 2009, 17:02
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Bkz eğer bu yardımcı olur
Hayır, ben burada bu yazıda ve de bağlantıyı denedim: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Ne bir görev yaptı. Teşekkürler zaten.

BTW nasıl bir kelime gibi "bu bağlantıları yaparım." Diğer sitelerde, ama yaptık genellikle bir seçenek, bir bağlantı sonrası olarak açılır. Ben görmüyorum burada. Ben ................ istiyoruz anlam oldum
Old 3 Haziran 2009, 02:31
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Bubba View Post
BTW nasıl bir kelime gibi "bu bağlantıları yaparım." Diğer sitelerde, ama yaptık genellikle bir seçenek, bir bağlantı sonrası olarak açılır. Ben görmüyorum burada. Ben ................ istiyoruz anlam oldum
Sadece panoya halinde (sağ klik / kopyala) size "Ekle bağlantısını bağlantıyı bağlı tıklayın istediğiniz sözcüğü vurgulamak" simgesini URL bağlantıyı kopyalayın , Daha sonra bağlantıyı ve Tamam'ı tıklatın yapıştırın.

HTH
Old 5 Haziran 2009, 23:00
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Sadece panoya halinde (sağ klik / kopyala) size "Ekle bağlantısını bağlantıyı bağlı tıklayın istediğiniz sözcüğü vurgulamak" simgesini URL bağlantıyı kopyalayın , Daha sonra bağlantıyı ve Tamam'ı tıklatın yapıştırın.

HTH
Woot. Mükemmel çalıştı. LOL i herhangi bir temsilcisi veremem kadar yayılmış bazı etrafında Ben ....... söyledi yaşıyorum üzgünüm.
Old 6 Haziran 2009, 02:21
Bağış Grubu

You're welcome
Reply

Register

Bookmarks