![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bir arkadaş bilgisayara sahip. Bu), ancak bu güncelleme olacak HALA biz ise kötü amaçlı yazılım bölümünde (Tekrar teşekkürler sbj bir kare var, bazı kötü amaçlı yazılım vardı. Ben, böyle firewalled's söylüyor kodu 80072efd almak. Ben MS TechNet sitesinden ve bulduğunuzda link hata mesajı ile de herhangi bir güncelleme sağlanan her şeyi denedim. Ben (var ise, Windows Güvenlik Duvarı sıfırladınız başka). Ben yönlendiricideki ben sıfırlama Windows Update olduğunuz ayarları kontrol ettirin. Ben gece yarısı saf beyaz kusursuz kuzu kurban ve bilgisayarda bir büyücü cadı şarkı ve döküm büyü vardı. Hala hiçbir güncelleme var. Kimseye bir şey önerir misiniz? Ben kayıt defteri şey bu şekilde düşünüyorum ama hosed var sadece 6 bazillion kayıtları var i hakkında lol bak bir şey olduğunu biliyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Bubba,
| |||
| |||
| Evet, başlamış ve çalışıyor. LOL I ve gitti için grins bir noktada HER servisi başladı ve sadece gerekli hizmetleri, önyükleme sonra, bir ........ tarafından bir hizmet başladı Eğlenceli bir şey, daha fazla Googling ile, bu yayınladığınız MSM bilgisayarlar hakkında daha fazla olacak bir hata gibi görünüyor. (Veya ne o aptal Microsoft Sohbet program). Ben görüyorum hatırlamak değil kendi bilgisayarınızda .......... olsa |
|
| |||
| |||
| tanıtımı yok kaldırılır <link buraya |
|
| |||
| |||
| Bubba, Bir güncel sizin için ... LOL NO cinas biz eğer, servis durdurmak ve bu iki dosya ve yeniden yerine-bu sizin için çalışabilir hizmeti başlatmak bulundu amaçlanan var. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-TRK.exe İyi şanslar dostum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bkz eğer bu yardımcı olur
| |||
| |||
| Alıntı:
BTW nasıl bir kelime gibi "bu bağlantıları yaparım." Diğer sitelerde, ama yaptık genellikle bir seçenek, bir bağlantı sonrası olarak açılır. Ben görmüyorum burada. Ben ................ istiyoruz anlam oldum |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
, Daha sonra bağlantıyı ve Tamam'ı tıklatın yapıştırın.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Mükemmel çalıştı. LOL i herhangi bir temsilcisi veremem kadar yayılmış bazı etrafında Ben ....... söyledi yaşıyorum üzgünüm. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |