менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перспектива поновлення не робота помилки 80072efd

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 травня 2009, 13:27
Донор групи

У мене є друзі комп'ютера. Він мав якийсь шкідливих програм, який ми отримали в квадраті Away шкідливого розділу (Ще раз спасибі SBJ), але він все одно не буде оновлюватися. Я отримую 80072efd кодом, який говорить, що це файрволом. Я пробував все, що я знайшов сайт TechNet РС і посилання, подані з повідомленням про помилку, як і раніше немає оновлень. Я скидання Брандмауер Windows (нема іншого). Я перевірив налаштування на мій маршрутизатор, я скинути Windows Update. Я пожертвувала чисто білим незаплямованим ягняти в опівночі, а спів був вуду відьма і чаклувати на комп'ютері. Я до сих пір немає оновлень. Чи можна запропонувати що-небудь? Я думаю, что-то где-то в реєстрі є обливали вгору, але є лише близько 6 bazillion записів, що я нічого не знаю про дивитися на LOL.
Old 2 червня 2009, 05:13
Забороненої угруповання

Hey Bubba,

Ви впевнені, що служба початку?

Моя система: ProGear Custom

Процесор (и):
AMD Phenom2 955
Материнська плата:
Asus P5Q SE / R
ОЗУ:
4GB PC2 6400
Графічна карта (и):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
4 Seagate 500GB Баракуда
Оптичний привід (и):
2 Samsung DVD / CD
Діло / PSU:
700w Thermaltake 50784
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Кабельні 10up 1 вниз
Монітор (и):
3 Westing будинок 22 "
Операційна система (и):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 2 червня 2009, 08:14
Донор групи

Так, це запущена і працює. LOL я увійшла до кімнати і тільки для посміхається почав кожну службу в одній точці, то просто життєво важливих послуг, після завантаження, я почав послуги по одному ........

Найсмішніше, з більш Googling, здається помилкою, що трапляється все частіше на комп'ютерах під управлінням МСМ. (Або як нерозумно, що програма Microsoft чат). Я не пам'ятаю, бачачи, що на їх комп'ютері, хоча ..........
Old 2 червня 2009, 08:17
Забороненої угруповання

<link видалені не рекламують here>
Old 2 червня 2009, 10:31
Забороненої угруповання

Bubba,

Have до дати для вас ... LOL NO каламбур ми виявили, що якщо зупинити службу, і замінити ці два файли і повторного запуску служби він може працювати на вас.

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe

Удачи бутон
Old 2 червня 2009, 12:06
Донор групи

Див якщо цей допомагає

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 червня 2009, 17:02
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Див якщо цей допомагає
Нау, я старався, а також, що посилання в цій статті тут: http://support.microsoft.com/?kbid=836941 . Жодна працювала. Завдяки так чи інакше.

До речі Як зробити, щоб ваші посилання на слова, як "це". Я зробив її на інших сайтах, але зазвичай вона з'являється в якості варіанту, коли ви розміщуєте посилання. Я не бачу, що тут. Я саме хотіла запитати ................
Old 3 червня 2009, 02:31
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
До речі Як зробити, щоб ваші посилання на слова, як "це". Я зробив її на інших сайтах, але зазвичай вона з'являється в якості варіанту, коли ви розміщуєте посилання. Я не бачу, що тут. Я саме хотіла запитати ................
Просто скопіюйте URL посилання в буфер обміну (правий клік / копіювання) виділити слово, яке ви хочете при посиланні, натисніть на посилання "Вставити" значок , А потім вставляти посилання & натисніть кнопку ОК.

HTH
Old 5 червня 2009, 23:00
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Просто скопіюйте URL посилання в буфер обміну (правий клік / копіювання) виділити слово, яке ви хочете при посиланні, натисніть на посилання "Вставити" значок , А потім вставляти посилання & натисніть кнопку ОК.

HTH
Woot. Це працює прекрасно. LOL я не могу дати ніяких Rep хоча поки я розповсюдження деяких навколо Мені говорили ....... вибачте.
Old 6 червня 2009, 02:21
Донор групи

Ти Ласкаво просимо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.