![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є друзі комп'ютера. Він мав якийсь шкідливих програм, який ми отримали в квадраті Away шкідливого розділу (Ще раз спасибі SBJ), але він все одно не буде оновлюватися. Я отримую 80072efd кодом, який говорить, що це файрволом. Я пробував все, що я знайшов сайт TechNet РС і посилання, подані з повідомленням про помилку, як і раніше немає оновлень. Я скидання Брандмауер Windows (нема іншого). Я перевірив налаштування на мій маршрутизатор, я скинути Windows Update. Я пожертвувала чисто білим незаплямованим ягняти в опівночі, а спів був вуду відьма і чаклувати на комп'ютері. Я до сих пір немає оновлень. Чи можна запропонувати що-небудь? Я думаю, что-то где-то в реєстрі є обливали вгору, але є лише близько 6 bazillion записів, що я нічого не знаю про дивитися на LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Bubba,
| |||
| |||
| Так, це запущена і працює. LOL я увійшла до кімнати і тільки для посміхається почав кожну службу в одній точці, то просто життєво важливих послуг, після завантаження, я почав послуги по одному ........ Найсмішніше, з більш Googling, здається помилкою, що трапляється все частіше на комп'ютерах під управлінням МСМ. (Або як нерозумно, що програма Microsoft чат). Я не пам'ятаю, бачачи, що на їх комп'ютері, хоча .......... |
|
| |||
| |||
| <link видалені не рекламують here> |
|
| |||
| |||
| Bubba, Have до дати для вас ... LOL NO каламбур ми виявили, що якщо зупинити службу, і замінити ці два файли і повторного запуску служби він може працювати на вас. WindowsUpdateAgent30-x86.exe WindowsXP-KB927891-v3-x86-ENU.exe Удачи бутон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Див якщо цей допомагає
| |||
| |||
| Цитата:
До речі Як зробити, щоб ваші посилання на слова, як "це". Я зробив її на інших сайтах, але зазвичай вона з'являється в якості варіанту, коли ви розміщуєте посилання. Я не бачу, що тут. Я саме хотіла запитати ................ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
, А потім вставляти посилання & натисніть кнопку ОК.HTH |
|
| |||
| |||
| Woot. Це працює прекрасно. LOL я не могу дати ніяких Rep хоча поки я розповсюдження деяких навколо Мені говорили ....... вибачте. |
|
| |||
| |||
| Ти Ласкаво просимо |