![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, I DONT не са били на този пост, но аз мисля, че може би hadrive проблем. Моята Vista е да работи за възраст, а след това неотдавна тя просто замръзва, когато натоварването на центъра и добре дошли навик работа, тя работи само за безопасен режим?, Мога да се свърже с интернет и т.н. в безопасен режим, но нормални настройки просто замръзва. всяка помощ ще е appreicated Между другото аз съм Vista 32-битов |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като тя може да бъде двигател проблема, един от вашите водачи е нещастен.
| |||
| |||
| Как можех да проверите това? Мисля, че правото ви за него като шофьор. Проверих си устройства и устройства за ПС, но всичко е в работно състояние, аз след това се опита система възстановявам но не успя |
|
| |||
| |||
| Ако сте на Vista Бих обувка изключете Инсталирайте CD и изпълнете Обувка ремонт. Определя 99% от начално проблем с един клик. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, аз ще дам, че изстрел |
|
| |||
| |||
| Току-що открих, купих си лаптоп с вграден във Vista и аз DONT имат Vista операционна CD |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за третия пост, но отидох в проблеми и решения, и е установил този проблем се случва за времето, когато компютърът не е работа. Потребителски инфрачервени устройства не могат да заредят шофьор софтуер Ако това е всяко използване? |
|
| |||
| |||
| Извиняваме се за 4-ти пост, но и да откриват нови неща. Аз извършва търсене и това дойде Проблем събитие име: стартиране reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: неизвестен 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 на 06: baddriver привлича вниманието, но аз арго откриете, които водачът isn't работни |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Случайна катастрофи / замръзва при Vista 64 | fslaugts | Windows операционни системи | 0 | 13 Юни 2009 19:37 |
| Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25 май 2009 г. 08:58 |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Моята Vista замръзва скоро след започване. | Jyan29 | Общи Хардуер Чат | 2 | 30 ноември, 2008 година 16:40 |
| Медиен център | craiig | Общи Софтуер Чат | 4 | 15 май 2008 г. 10:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |