![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια, Ι dont δεν ήταν σε θέση, αλλά αυτό πιστεύω ότι ίσως hadrive πρόβλημα. My Vista έχει εργαστεί για τις ηλικίες, τότε που μόλις πρόσφατα παγώνει κατά τη φόρτωση και την επικροτώ κέντρο wont δουλειά, θα λειτουργεί μόνο o safe mode?, Και μπορούν να συνδεθούν με το διαδίκτυο κλπ. για την ασφαλή λειτουργία, αλλά κανονικές ρυθμίσεις μόνο παγώνει. οποιαδήποτε βοήθεια θα appreicated από τον τρόπο με τον οποίο είμαι Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός πρόβλημα, ένα από τα προγράμματα οδήγησης που διαθέτετε είναι δυσαρεστημένος.
| |||
| |||
| Πώς θα μπορούσε κανείς να ελέγξει αυτό τότε; Νομίζω ότι σχετικά με το δικαίωμά σας να είναι ο οδηγός. Έλεγξα μου συσκευές και συστήματα μετάδοσης κίνησης για ΠΣ, αλλά φαίνεται ότι τα πάντα σε κατάσταση λειτουργίας, στη συνέχεια προσπάθησε να αποκαταστήσει ένα σύστημα, αλλά απέτυχαν |
|
| |||
| |||
| Αν είναι για Vista Θα σας εκκίνησης off Install CD και εκτελέστε το Boot επισκευής. Καθορίζει το 99% της εκκίνησης θέμα με ένα κλικ. |
|
| |||
| |||
| Ok, ευχαριστώ, θα δώσω ότι ένα στιγμιότυπο |
|
| |||
| |||
| Μόλις την ανακάλυψα, αγόρασα μου laptop με Vista και χτίστηκε το έχουν Ι dont Vista λειτουργίας CD |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για την τρίτη θέση, αλλά πήγα σε προβλήματα και λύσεις και διαπίστωσε το πρόβλημα αυτό συμβαίνει για το χρονικό διάστημα που ο υπολογιστής δεν λειτουργεί. Καταναλωτών συσκευές υπερύθρων δεν είναι δυνατή η φόρτωση λογισμικού οδηγού Αν αυτό είναι οποιαδήποτε χρήση; |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για την 4η θέση, αλλά συνεχίζω να ανακαλύψετε νέα πράγματα. Θα γίνει έρευνα και ετέθη Πρόβλημα περίπτωση όνομα: εκκίνησης reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: άγνωστο 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 το 06: baddriver προσελκύει την προσοχή, αλλά θ επίκλισης βρείτε οδηγού που isn't εργασίας |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τυχαία Crashes / παγώνει σε Vista 64 | fslaugts | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 13 Ιουν 2009 19:37 |
| Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το Εγκατάσταση Vista 64bit Vista 32bit Πάνω μου; | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 25η Μαΐου 2009 08:58 |
| Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαρ 2009 15:14 |
| Vista μου παγώνει αμέσως μετά την εκκίνηση. | Jyan29 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 30 Νοε 2008 16:40 |
| Media Centre | craiig | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 15 Μαΐου 2008 10:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |