![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok, JA dont ne bi ovaj post, ali mislim da možda hadrive problema. Moj vidik je radeći za uzraste, zatim nedavno freezes samo kada se učitava dobrodošli centar i običaj raditi, to radi samo o sigurnom načinu rada?, Ja mogu spojiti na Internet i sl. o sigurnom načinu rada, ali samo freezes normalne postavke. bilo koji pomoć htijenje biti appreicated uz put sam Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da bi mogla biti vozač problem, jedno od vaših drivera je nesretan.
| |||
| |||
| koliko sam mogao provjeriti ovaj onda? Mislim da je vaše pravo o tome da je vozač. JA ček moj uređaji i pogoni u CP, ali sve se čini u radu redoslijedom, onda sam pokušao sistem vratiti ali to nije uspjelo |
|
| |||
| |||
| Ako ste na Vidik bih svoje boot CD i pokrenite Boot Repair. Popravci 99% boot problem s jednim klikom. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala, ja ću da je pucao |
|
| |||
| |||
| Upravo sam otkrio, ja kupio moj laptop s vidik izgrađen i ja dont imati Vidik operativni CD |
|
| |||
| |||
| ispričavam se za treće mjesto, ali sam išao na probleme i naći rješenja i taj problem događa o vremenu računalo nije u funkciji. Consumer IR uređaji ne mogu učitati driver software Ako je to bilo koji koristite? |
|
| |||
| |||
| žao 4. post, ali i zadržati otkrivajući nove stvari. Sam učinio i ovaj traži izađe Problem događaj ime: početni reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: unknown 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 u 06: baddriver privlači pažnju, ali ja licemjerje naći vozača koji nije radni |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Random Crashes / Freezes u Vista 64 | fslaugts | Windows Operating Systems | 0 | 13. lipnja 2009 19:37 |
| Koji je najbolji način da se o instaliranju 64bit Vidik Over My 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 3 | 25. svibanj 2009 08:58 |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Moj Vista Freezes ubrzo nakon starta. | Jyan29 | General Hardware Chat | 2 | 30. studeni 2008 16:40 |
| Medijski centar | craiig | Općenito Software Chat | 4 | 15. svibanj 2008 10:31 |
| Thread Tools | |
| |