![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, I dont sem volt, hogy ez a poszt, de azt hiszem, talán egy hadrive probléma. Saját kilátás már évek óta működik, akkor ez csak a közelmúltban lefagy, amikor a berakodás welcome-központ és a megszokott munka, csak akkor működik, o biztos mód?, Tudok csatlakozni az internetre, stb biztonságos módja, de csak a rendes beállítások lefagy. akármi segít lesz appreicated by the way, I am Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha ez lenne a driver probléma, az egyik a gépjárművezetők boldogtalan.
| |||
| |||
| Hogy ezt nézd meg? Azt hiszem, a jobb róla, hogy a járművezető. Megnéztem én eszközök és vezeti a CP, de mindent, úgy tűnik, hogy a munka, akkor én próbáltam a rendszer-visszaállítás, de nem sikerült |
|
| |||
| |||
| Ha a Vista azt indító ki a Telepítés CD és futtassa a gép javítása. Fixes 99%-boot probléma egyetlen kattintással. |
|
| |||
| |||
| Ok thanks, adok, hogy egy lövés |
|
| |||
| |||
| Most fedezték fel, megvettem az én-m laptop-val kilátás épült és én dont volna egy Vista operációs CD |
|
| |||
| |||
| Elnézést a harmadik utáni, de én mentem át problémákat és megoldásokat, és úgy találta, hogy ez a probléma történik az időt a számítógép nem működik. Fogyasztói infravörös eszközöket nem tudta betölteni vezérlő szoftver Ha ez a használat? |
|
| |||
| |||
| Elnézést a 4. hozzászólás, de én is felfedezni az új dolgokat. Én a keresés, és ez jött ki Probléma esetén neve: induláskor reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: unknown 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 A 06: baddriver vonzza a figyelmet, de én vidám talál, amely járművezető isnt munka |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Véletlen Összeomlások / lefagy a Vista 64 | fslaugts | A Windows operációs rendszerek | 0 | 13. június 2009 19:37 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| My Vista fagyása után röviddel kezdődik. | Jyan29 | Általános fémáru Chat | 2 | 30. november 2008 16:40 |
| Média központ | craiig | General Chat szoftver | 4 | 15. május 2008 10:31 |
| Téma eszközök | |
| |