![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, I dont no turėjo po šio, bet manau, kad gal hadrive problema. Mano Vista dirba jau amžius, tai pastaruoju metu jis tiesiog pakimba kai pakrovimo Sveiki centro ir įpratęs dirbti, ji veikia tik o safe mode?, Galiu prisijungti prie interneto ir tt ant Safe Mode, bet normalus parametrai tiesiog pakimba. Any help bus appreicated By the way I am Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip tai galėtų būti vairuotojo problemą, vieną iš savo vairuotojų nepatenkinti.
| |||
| |||
| kaip man tai patikrinti tada? Manau, kad savo teisę apie tai yra vairuotojo. Aš patikrinti savo prietaisus ir diskus ant KP, bet viskas atrodo tvarkinga, aš tada bandė System Restore, bet jai nepavyko |
|
| |||
| |||
| Jei yra ant Vista noriu boot off your Install CD ir paleisti boot remontas. Išspręsti 99% įkrovos problema su vienu paspaudimu. |
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū, aš duosiu, kad kulka |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik atrado, aš nusipirkau nešiojamąjį kompiuterį su Vista ", pastatyta ir man nereikės Vista CD |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už trečiosios paštu, bet aš į problemas ir jų sprendimus ir rasti šios problemos vyksta maždaug kartą kompiuteris buvo ne darbo. Vartotojų IR prietaisus Nepavyko įkelti tvarkyklės įranga Jei tai bet kokia naudoti? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už 4. paštu, bet aš nuolat atranda naujų dalykų. Aš padariau paieškos ir šis atėjo Problem Event Name: Startup reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: Unknown 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 06: baddriver pritraukia dėmesį But I cant find kuris forget vairuotojo darbo |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atsitiktinė Crashes / pakimba "Vista" 64 | fslaugts | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 13, 2009 19:37 |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Dvigubas atsisiuntimas Kubuntu ir Vista Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternative OS | 1 | Kovas 27, 2009 15:14 |
| Mano Vista užšąla tuoj po pradžios. | Jyan29 | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 30, 2008 16:40 |
| Media centras | craiig | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Gegužė 15, 2008 10:31 |
| Temos įrankiai | |
| |