![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| cześć, I dont nie było po tym, ale myślę, że być może hadrive problemu. Moja Vista został roboczych od wieków, a następnie niedawno po prostu zamarza podczas ładowania powitalny centrum i wont pracy, działa tylko o trybie awaryjnym? Mogę połączyć się z internetem itp. w trybie awaryjnym, ale normalne ustawienia prostu zamarza. pomocy będzie appreicated by the way I am Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like to może być problem kierowcy, jeden z kierowców jest niezadowolony.
| |||
| |||
| Jak mógłbym to sprawdzić potem? Myślę, że twoje prawo o jego kierowca. I moje sprawdzone urządzenia i dyski na PK ale wszystko wydaje się w pracy, następnie próbował przywracania systemu, ale nie |
|
| |||
| |||
| Jeśli na Vista Chciałbym uruchomić swoje Instaluj CD i uruchomić Boot napraw. Poprawki 99% boot problem za pomocą jednego kliknięcia. |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki, że dam strzału |
|
| |||
| |||
| Właśnie odkryto, i kupiłem laptopa z vista i zbudowany w I dont mieć operacyjnego Vista CD |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za trzeci post, ale poszedł na problemy i rozwiązania tego problemu i znaleźć miejsce o czasie, gdy komputer nie działa. Consumer IR urządzenia nie może załadować sterowników Jeśli jest to użycie? |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za 4 post, ale i zachować odkrywania nowych rzeczy. I zrobić wyszukiwania i tym wyszli Problem razie nazwa: startowym reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: nieznany 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 do 06: baddriver przyciąga uwagę, ale i cant find który sterownik isnt pracy |
![]() |
|
| Zakładki |