![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar, I dont ne bola to post, ale myslím, že to možno hadrive problém. Moja Vista pracuje už veku, potom je práve nedávno zamrzne pri načítaní uvítacie centrum a zvyknutý pracovať, je len o núdzovom režime?, Môžete pripojiť aj na internet atď o núdzovom režime, ale normálne nastavenie prostě zamrzne. pomoc bude appreicated na ceste som Vista 32-bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako by mohol byť problém, ovládače, jeden z vašich vodičov je nešťastná.
| |||
| |||
| Ako som mohol skontrolovať tento potom? Myslím, že vaše právo na to, že sa jedná o vodiča. Overil som si mojej prístroje a pohony na KP, ale všetko sa zdá byť v prevádzkyschopnom stave, já potom pokúsila o obnovenie systému, ale to sa nepodarilo |
|
| |||
| |||
| Ak ste na Vista bych boot z vášho inštalačného CD a spustite Zavádzacia opraviť. Opravy 99% boot s otázkou jedného kliknutia. |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka, dám že zastrelila |
|
| |||
| |||
| Práve som objavil, aj kúpil môj laptop s priehľad postavená v roku a já dont mať Vista operačný CD |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za tretie miesto, ale išiel som na problémy a ich riešenie tohto problému a zistil, happening o čase, kedy počítač nefunguje. Spotrebiteľské nerušili nemožno načítať ovládač softvér Ak je to akékoľvek použitie? |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za 4. miesto, ale aj udržať pri objavovaní nových vecí. I vystúpil vyhľadávania a to přišel Problem Event Name: spustenie reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: neznáma 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 o 06: baddriver priťahuje pozornosť, ale i cant nájsť vodiča, ktorý pracuje isnt |