![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, ЈА донт не би овај пост, али мислим да можда хадриве проблема. Мој видик је радећи за узрасте, затим недавно фреезес само када се учитава добродошли центар и обичај да раде, то ради само о безбедном начину рада?, Ја могу повезати на Интернет и сл о безбедном начину рада, али само фреезес нормалне подешавања. било који помоћ воља бити аппреицатед уз пут сам Виста 32-бит |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да би могла бити возач проблем, једно од ваших драјвера је несрећан.
| |||
| |||
| колико сам могао проверити овај онда? Мислим да је ваше право о томе да је возач. ЈА провјерити мој уређаји и погони у ЦП, али све се чини у раду редоследом, онда сам покушао систем вратити али то није успело |
|
| |||
| |||
| Ако сте на Видик бих своје боот ЦД и покрените Боот Репаир. Поправка 99% боот проблем са једним кликом. |
|
| |||
| |||
| Ок хвала, ја ћу да је пуцао |
|
| |||
| |||
| Управо сам открио, ја купио мој лаптоп са видик изграђен и ја донт имати Видик оперативни ЦД |
|
| |||
| |||
| извињавамо се за треће место, али сам ишао на проблеме и наћи решења и тај проблем дешава о времену рачунар није у функцији. Цонсумер ИР уређаји не могу да отпремите дривер софтуаре Ако је то било који користите? |
|
| |||
| |||
| жао 4. пост, али и задржати откривајући нове ствари. Сам учинио и овај тражи изађе Проблем догађај име: почетни реапир в2 01: Аутофаилуре 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: ункноун 06: Баддривер 07:0 08:3 09: урпрепаир 10:1117 у 06: баддривер привлачи пажњу, али ја лицемјерје наћи возача који није радни |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рандом Црасхес / Фреезес у Виста 64 | фслаугтс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 13. јуна 2009 19:37 |
| Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 25 мај 2009 08:58 |
| Дуал Боотинг Кубунту и Видик са Видик инсталиран 1. | Блацк Магиц | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 март 2009 15:14 |
| Мој Виста Фреезес убрзо након старта. | Јыан29 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 30 новембар 2008 16:40 |
| Медијски центар | цраииг | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 15 мај 2008 10:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |