![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba, Hiç bir yazı oldu dont bu ama belki hadrive sorun var. Benim Vista yaşa, sonra yakın zamanda sadece bir karşılama merkezi ve alışkanlık iş yükleme donuyor, sadece ya güvenli modda çalışıyor?, Normal ayarları sadece donuyor güvenli modda ancak internet vb bağlanabilir çalışıyor. herhangi bir yardım appreicated olacak Ben Vista 32 am arada bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi bir sürücü sorun olabilir, bir adet de sürücülerin mutsuz olduğunu Sesler.
| |||
| |||
| Bunu nasıl sonra kontrol edebilir? Ben sağ hakkında olan bir sürücü düşünüyorum. Yani, daha sonra bir sistem geri yükleme denedim ve cihazları ve CP üzerinde sürücüler ancak herşeyi sırayla çalışmak gibi kontrol ama başarısız |
|
| |||
| |||
| Eğer Vista üzerinde Install CD kapalı Ben açılış ve Önyükleme Onarım çalıştırın. Tek bir tıklama ile önyükleme sorun Düzeltmeler 99%. |
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler, i verecek bir vuruş |
|
| |||
| |||
| Ben sadece, i Vista dahili ile dizüstü bilgisayar satın keşfetti ve bir Vista işletim CD yok |
|
| |||
| |||
| Üçüncü yazı için özür dilerim, ama sorunlar ve çözümleri üzerine gittim ve bu sorun bilgisayarı wasn't working zaman hakkında neler buldum. Tüketici kızılötesi araçlarla sürücü yazılımı yüklenemiyor olabilir Bu herhangi bir kullanımı var? |
|
| |||
| |||
| 4. yazı için özür dilerim ama yeni şeyler keşfetmek tutmak. Ben bir arama yapılması ve bu kadar geldi Sorun etkinlik adı: başlangıç reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: unknown 06: Baddriver 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 ve 06: baddriver ama dikkat çekmektedir i cant hangi sürücü isnt iş bulmak |
![]() |
|
| Bookmarks |