![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт, Я не знаю, були до цього посту, але я думаю, що це може бути, hadrive проблема. Моя Vista працює вже віці, а потім Нещодавно він просто під час завантаження вітаємо центру і не спрацюють, воно працює тільки про безпечному режимі?, Я можу підключитися до Інтернету і т.д. на безпечному режимі, але нормальних настройках просто завмирає. будь-яка допомога буде appreicated До речі, я Vista 32-бітових |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, воно може бути причиною проблеми, одна з ваших водіїв нещасні.
| |||
| |||
| Як я можу перевірити це тоді? Я думаю, ваші права про те, що водій. Я перевірив мій пристроїв і дисків на СР, але все начебто в робочому порядку, тоді я спробував відновити систему але він не зміг |
|
| |||
| |||
| Якщо ви знаходитесь на Vista я б завантажити з установочного CD ваші і виконати ремонт взуття. Виправлення 99% від завантаження питання з одним клацанням мишки. |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі, я дам, що постріл |
|
| |||
| |||
| Я тільки що дізналися, я купив ноутбук з Vista і побудований в I Dont є компакт-диск Vista операційна |
|
| |||
| |||
| Приносимо вибачення за третій пост, але я пішов на проблеми і знайти рішення і цієї проблеми відбувається приблизно раз, коли комп'ютер не працює. Споживча ІЧ-пристроями не вдалося завантажити драйвер Якщо це будь-яке використання? |
|
| |||
| |||
| Вибачте за 4-й пост, але я тримаю відкривають нові матеріали. Я зробив це пошук і підійшов Назва проблемного події: запуск reapir v2 01: Autofailure 02:6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 03:3 04:65537 05: невідомий 06: BADDRIVER 07:0 08:3 09: wrprepair 10:1117 06: BADDRIVER привертає увагу, але я нахиляє знайти якийсь драйвер хіба робочих |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадкові збої / замерзає в Vista 64 | fslaugts | Операційні системи Windows | 0 | 13 червня 2009 19:37 |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 березня 2009 15:14 |
| Моя Vista зависає незабаром після запуску. | Jyan29 | Генеральний обладнання чат | 2 | 30 листопада 2008 16:40 |
| Прес-центр | craiig | General Software чат | 4 | 15 травня 2008 10:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |