kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista és a Windows 7 (RC) Theme from XP

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 19:37
Donor Group

Default Vista és a Windows 7 (RC) Theme from XP

Minden Vista szakértők itt változás a témája Vista a régebbi XP témát? Szeretem az XP ikonok és próbálom fingure, hogyan csinálja.

Én egy kereső, de az eredmények jöttek ki olyan Vista téma XP az XP nem téma a Vista.

Tudom, ha megtalálom, hogyan kell csinálni a Vista, akkor kell a munkát a Win 7.

Köszönöm, hogy semmilyen betekintést abba, hogy az én bajom ...

My System: Ouch

Processzor (ok):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Alaplap:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memória:
4 koncert
Grafikus kártya (k):
Nvidia 8500 GT
Hangkártya:
Két, a beágyazott, SoundBlaster PIC 512
Merevlemez (ek):
SSD 64 GIG, 370 koncert, 400 koncert
Optikai meghajtó (k):
2 DVD - + RW
Case / tápegység:
Antec 500W
Hűtés:
Thermalake, vonatérzékelési 3 Ton
Hálózat / Internet:
Firewalled hardver és szoftver
Monitor (ok):
Princeton 19 "LCD - Kell egy új.
Operációs rendszer (ek):
XP, Win 7 32, 7 64 győzelem
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
~ Sim Theme Park problémákat Vista ~ cpugeek PC és konzol játékok 0 17. június 2009 16:12
XP téma Vista? Tengeralattjáró A Windows operációs rendszerek 3 6. január 2009 07:43
Nem változott a téma: A Windows XP klasszikus P5200 A Windows operációs rendszerek 2 27. december 2008 06:28
Téma, mint Hacker / FBI / Matrix / Linux stílusát kilátás sunnyatscot A Windows operációs rendszerek 3 6. december 2008 17:44
Vista téma XP-on SpecV General Chat szoftver 19 3. február 2008 11:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.