![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak i Vista nainstalován na čistý disk a soboty přibližně za 2,5 hodiny na číselníku se čeká na všechny aktualizace. ![]() Pak sobotu opět kolem zatímco instalované části Mcafee aktualizace. Vstávat ráno pokračovat a Windows nyní nevidí můj modem Musím zkontrolovat můj hardware pro všechny žluté značky a vše funguje správně ------- jsem se pokusil znovu-instalaci moje telefonické připojení a stále Windows nevidí nebo najít modem.Jakékoliv nápady, prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžu vám vrátit zpět ovladač ve Správci zařízení?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| při instalaci aktualizací jste restartování počítače? bylo pracovní potom? Pokud ano, je další věc jste nainstalovali, mcaffe, může mít něco dělat, i když i havent známo jedno AV vypnout modem, id zkusit vrátit zpět / obnovit, pokud je to možné, aniž by musela znovu instalovat všechny aktualizace
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nekompatibilní ovladače modemu Pro Vista. | KanoakaVirus | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 1. ledna 2009 22:46 |
| Windows varováním Modem | megabyte | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 19. ledna 2008 11:30 |
| Připojení kabelové modem pro bezdrátový přístupový bod / modem? Pomozte prosím | DKOli | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 26. prosinec 2007 08:51 |
| Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru? | general_ya | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 21. března 2007 04:15 |
| Modem problém - DSL modem a bezdrátové říká světle není obrátili | miozaosder | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. března 2007 08:11 |
| Thread Nástroje | |
| |