μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista ... Windows επίκλισης μου μόντεμ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Μαΐου του 2008, 01:45
Ομάδα Δωρητών

Default Vista ... Windows επίκλισης μου μόντεμ

Λοιπόν εγκατέστησα Vista σε ένα καθαρό δίσκο και κάθισε περίπου για 2,5 ώρες σε μια dial up αναμονής για όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις.

Τότε Σάβ γύρω πάλι ενώ εγκατασταθεί μέρος της Mcafee ενημερώσεις.

Πάρτε μέχρι σήμερα το πρωί να συνεχιστεί και τα Windows τώρα δεν μπορώ να δω μόντεμ μου Έχω ελέγξει το υλικό μου για κάθε κίτρινα σήματα και όλα δουλεύουν σωστά ------- έχω δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση dial up σύνδεση μου και ακόμη τα Windows δεν μπορούν να δουν ή να βρουν modem μου.

Κάθε ιδέες παρακαλώ
Old 8 Μαΐου του 2008, 02:30
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης στη Διαχείριση Συσκευών;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 Μαΐου του 2008, 04:18
Ομάδα Δωρητών

κατά την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων έκανε την επανεκκίνηση του υπολογιστή; εργασίας ήταν τότε;

αν ναι το επόμενο πράγμα που έχετε εγκαταστήσει, mcaffe, μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό, αν και εγώ havent γνωστό AV να απενεργοποιήσετε ένα μόντεμ, id δοκιμάστε ένα roll back / restore, ει δυνατόν, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις και πάλι

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασυμβίβαστες Modem Drivers Για Vista. KanoakaVirus Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 1η Ιανουαρίου 2009 22:46
Windows προειδοποίηση σχετικά με Modem megabyte Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 19 Ιαν 2008 11:30
Σύνδεση με ασύρματο μόντεμ ενσύρματο acces σημείο / modem; Βοήθεια παρακαλώ DKOli Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 26 Δεκ. 2007 08:51
Ενεργοποιήστε τα Windows XP μου και καλώδιο USB modem σε ένα router; general_ya Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 21 Μαρ 2007 04:15
Modem πρόβλημα - ασύρματο DSL μόντεμ λέει και το φως δεν είναι ενεργοποιημένη miozaosder Γενική Συζήτηση Hardware 2 18 Μαρ 2007 08:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.