![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν εγκατέστησα Vista σε ένα καθαρό δίσκο και κάθισε περίπου για 2,5 ώρες σε μια dial up αναμονής για όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις. ![]() Τότε Σάβ γύρω πάλι ενώ εγκατασταθεί μέρος της Mcafee ενημερώσεις. Πάρτε μέχρι σήμερα το πρωί να συνεχιστεί και τα Windows τώρα δεν μπορώ να δω μόντεμ μου Έχω ελέγξει το υλικό μου για κάθε κίτρινα σήματα και όλα δουλεύουν σωστά ------- έχω δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση dial up σύνδεση μου και ακόμη τα Windows δεν μπορούν να δουν ή να βρουν modem μου.Κάθε ιδέες παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να επαναφέρετε το πρόγραμμα οδήγησης στη Διαχείριση Συσκευών;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κατά την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων έκανε την επανεκκίνηση του υπολογιστή; εργασίας ήταν τότε; αν ναι το επόμενο πράγμα που έχετε εγκαταστήσει, mcaffe, μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό, αν και εγώ havent γνωστό AV να απενεργοποιήσετε ένα μόντεμ, id δοκιμάστε ένα roll back / restore, ει δυνατόν, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις και πάλι
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασυμβίβαστες Modem Drivers Για Vista. | KanoakaVirus | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 1η Ιανουαρίου 2009 22:46 |
| Windows προειδοποίηση σχετικά με Modem | megabyte | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 19 Ιαν 2008 11:30 |
| Σύνδεση με ασύρματο μόντεμ ενσύρματο acces σημείο / modem; Βοήθεια παρακαλώ | DKOli | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 26 Δεκ. 2007 08:51 |
| Ενεργοποιήστε τα Windows XP μου και καλώδιο USB modem σε ένα router; | general_ya | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 21 Μαρ 2007 04:15 |
| Modem πρόβλημα - ασύρματο DSL μόντεμ λέει και το φως δεν είναι ενεργοποιημένη | miozaosder | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 18 Μαρ 2007 08:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |