![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa ja instaliran Vista na čistom pogonu i sjede za oko 2,5 sata na dial up čeka sve nadopune. ![]() Onda subota oko ponovno instalirana, a dio McAfee ažuriranja. Ustati jutros da nastavi i Windows sad ne mogu vidjeti moj modem Imam ček moj hardware za bilo žutim oznakama i sve ispravno radi ------- Pokušao sam ponovno instaliranje moj dial up veza i dalje Windows ne može vidjeti ili naći moj modem.Bilo koji ideja molim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Can you roll back vozača u Device Manager?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad ste instalirali ažuriranja si ponovo pokrenete računalo? rade onda je to bilo? ako je tako sljedeću stvar koju je instaliran, mcaffe, svibanj imati nešto raditi s njom, iako je poznato i luka jedan AV onemogućivanja modem, ID isprobali roll back / vratiti ako je moguće, bez potrebe da ponovo instalirati sve nadopune
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nekompatibilni Modem Drivers Za Vista. | KanoakaVirus | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 1. siječanj 2009 22:46 |
| Windows upozorenje o Modem | megabajt | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 19 siječanj 2008 11:30 |
| Connecting ožičen bežični modem za pristup point / modem? Pomoć molim | DKOli | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 26. prosinac 2007 08:51 |
| Okreni moj Windows XP i USB kabel modem u ruter? | general_ya | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 21. ožujak 2007 04:15 |
| Modem problem - DSL modem kaze beľične i svjetlo nije okrenuo | miozaosder | General Hardware Chat | 2 | 18. ožujak 2007 08:11 |
| Thread Tools | |
| |