![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jól telepített Vista tiszta gépjárművezetéshez és szombat mintegy 2,5 órával a dial up várnak minden frissítést. ![]() Akkor szombat körül újra, míg telepített része McAfee frissítéseket. Állj fel ma reggel, hogy folytassa és Windows most nem látom a modem Azt ellenőrizték, én hardver esetleges sárga védjegyek és minden megfelelően működik ------- megpróbáltam újra telepítése my dial up kapcsolatot, és továbbra is a Windows nem látja, vagy megtalálni a modemet.Any ideas please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud visszaállíthatja a vezető az Eszközkezelőben?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha telepítette a frissítéseket is újraindítani a számítógépet? volt dolgozik majd? ha igen, a következő dolog, amit telepítve, mcaffe lehet valamit csinálni vele, bár ismert, a havent AV letiltásához modem, id próbálja a visszaállíthatja / visszaállítani, ha lehetséges, anélkül, hogy az összes frissítést újra
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|