![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן התקנתי ויסטה בכונן נקי של 2.5 ישבו שעות על Dial up מחכה כל העדכונים. ![]() אז ישבו שוב בעת התקנת עדכוני חלק McAfee. קום הבוקר להמשיך ו-Windows עכשיו לא יכול לראות את המודם שלי יש לי בדק החומרה שלי סימנים צהובים וכל זה פועל כראוי ------- ניסיתי להתקין מחדש את החיבור שלי Dial ועדיין Windows לא יכול לראות או למצוא את המודם שלי.יש לך רעיונות אנא |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול להחזיר הנהג במנהל ההתקנים?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר התקנת העדכונים עשה הפעלה מחדש של המחשב? זה היה עובד אז? אם כך התקנת את הדבר הבא, mcaffe, אולי משהו לעשות עם זה, למרות שאני ידוע havent AV להשבית המודם, ID לנסות להחזיר / לשחזר במידת האפשר מבלי להתקין את כל העדכונים שוב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנהלי ההתקן של מודם לא תואמת Vista. | KanoakaVirus | רישות, מודמים & VoIP | 10 | ב -1 ינואר 2009 22:46 |
| אזהרה מודם ב-Windows | מגה | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 19th ינואר 2008 11:30 |
| חוטית על חיבור מודם אלחוטי acces הצבע / מודם? עזרה בבקשה | DKOli | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 26 דצמבר 2007 08:51 |
| הפעל את Windows XP ו המודם כבל USB לתוך נתב? | general_ya | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 21st מרץ 2007 04:15 |
| מודם בעיה - DSL או מודם אלחוטי אומר את האור היא לא פנתה | miozaosder | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 18 מרץ 2007 08:11 |
| שרשרת כלים | |
| |