![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na įdiegta Vista švarų diską ir sėdi maždaug 2,5 valandos iki laukti visus atnaujinimus ryšys. ![]() Tada sėdėjo aplink vėl kartu sumontuota dalis Mcafee atnaujinimus. Gaukite iki šio ryto ir toliau Windows dabar nematau savo modemo Pavarčiau savo techninės įrangos, bet geltonos ženklai ir viskas veikia teisingai ------- Mėginau naujo įdiegti savo dial-up ryšį ir dar Windows negali rodyti arba rasti savo modemo.Any ideas please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite Roll Back "Device Manager" vairuotojas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diegiant atnaujinimus jūs paleiskite kompiuterį? tai buvo darbo tada? jei taip, Kitas dalykas, įrengtas, mcaffe, gali ką nors padaryti su juo, nors i havent žinomas AV išjungti modemą, ID pabandyti Roll Atgal / atkurti, jei įmanoma, nereikia įdiegti visus atnaujinimus, dar kartą
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|