![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па ја инсталиран Виста на чистом погону и сједе за око 2,5 сата на диал уп чека све допуне. ![]() Онда субота око поново инсталирана, а део МцАфее исправке. Устати јутрос да настави и Уиндоус сад не могу да видим мој модем Имам чек мој хардуаре за било жутим ознакама и све исправно ради ------- Покушао сам поново инсталирање мој диал уп веза и даље Уиндоус не може видети или наћи мој модем.Било који идеја молим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цан ыоу ролл бацк возача у Девице Манагер?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кад сте инсталирали исправке си поново покренете рачунар? раде онда је то било? ако је тако следећу ствар коју је инсталиран, мцаффе, мај имати нешто да раде са њом, иако је познато и лука један АВ онемогућавања за рад модем, ИД испробали ролл бацк / вратити ако је могуће, без потребе да поново инсталирати све допуне
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Некомпатибилан Модем Дриверс За Виста. | КаноакаВирус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 1 јануар 2009 22:46 |
| Уиндоус упозорење о Модем | мегабајта | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 19 јануар 2008 11:30 |
| Цоннецтинг ожичен радио модем за приступ поинт / модем? Помоћ молим | ДКОли | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 26 децембар 2007 08:51 |
| Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери? | генерал_ыа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 21 март 2007 04:15 |
| Модем проблем - ДСЛ модем казе бел̌ичне и светло није окренуо | миозаосдер | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 18 март 2007 08:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |