![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну я встановив Vista на чистий диск і сиділи за 2,5 години на циферблаті очікування для всіх оновлень. ![]() І сів в околицях знову, встановленому частиною оновлень McAfee. Get Up This Morning продовжувати і вікна тепер не бачить мій модем Я перевірив свої апаратні засоби для будь-яких жовті знаки і все працює правильно ------- Я намагався перенастроювання моє модемне з'єднання і як і раніше Windows не може бачити або знайти свій модем.Будь-які ідеї, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви відкат драйверів в диспетчері пристроїв?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При установці оновлень зробив перезавантаження комп'ютера? було працювали тоді? якщо так, то наступне, що ви встановили, mcaffe, може що-небудь зробити з ним, хоча я знала гавань А.В. відключити модем, ID спробувати відкат / відновлення, якщо можливо, без встановлення всіх оновлень знову
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|