по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Vista Windows Update

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти януари 2008 година, 10:57
Забранени група

Default Vista Windows Update

Хей,

През последните няколко дни ми лаптоп все ми, който е изтеглен своя нов Windows Update. Айв инсталирали Windows Update всеки път. Имам също rebooted лаптопа и като се изключи му каза, че актуализацията е била инсталирана. След това се е случило около 4 пъти и се чудеха какво актуализации са както аз помислих, че е необичайно да има 4 отделни нови актуализации. Аз погледнах в историята на актуализации и аз забелязах, че 4 актуализации всички са еднакви. Айв копирана информация за актуализацията по-долу. Е всеки орган, иначе трябваше този проблем също? Или някой знае как да се реши този проблем?

Актуализация на защитата за Microsoft Core XML Услуги 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Изтегляне размер: 5.4 MB
Може да се наложи да рестартирате компютъра си за тази актуализация, за да влезе в сила.
Актуализация тип: Важно
Гаранцията проблем е идентифицирано в Microsoft Core XML Услуги (MSXML), която може да позволи на атакуващия да компрометира вашия Windows-базирана система и постигнете контрол над него. Можете да помогнете за защитата на вашия компютър, като инсталирате тази актуализация от Microsoft. След като инсталирате този елемент, може да се наложи да рестартирате компютъра си. След като инсталирате този елемент, той не може да бъде премахнат.
Повече информация:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Помощ и поддръжка:
http://support.microsoft.com

Наздравици

Роб
Old 13-ти Януари 2008, 11:26
Модератор Група

Default Vista Windows Update

Може да проверите изложени # 3 на тази страница. Помощ за Windows с актуализации

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc