menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista Windows Update

Reply

Thread Nástroje
Old 13 leden 2008, 10:57
Banned Skupina

Default Vista Windows Update

Hej,

Za posledních pár dní mého notebooku mi pořád říkal, že to stáhli své nové Windows Update. Ive nainstalovaný Windows Update pokaždé. Také jsem restartoval notebooku a zároveň vypínání svého řekl, že aktualizace byla nainstalována. Po této akci se stalo asi 4 krát i divili, co se aktualizace byly, jak jsem si myslel, že je neobvyklé mít 4 samostatné nové aktualizace. Podívala jsem se na historii aktualizací a všimnul jsem si, že 4 aktualizací byly všechny stejné. Ive zkopírovali informace o aktualizaci níže. Žádný jiný subjekt měl tento problém taky? Nebo někdo víte, jak vyřešit tento problém?

Aktualizace zabezpečení pro službu Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Stáhnout Velikost: 5,4 MB
Možná bude nutné restartovat počítač pro tuto aktualizaci nabývá účinnosti.
Typ aktualizace: Důležité
A byl odhalen problém zabezpečení ve službě Microsoft XML Core Services (MSXML), která by mohla útočníkovi dovolit ohrozit bezpečnost počítače se systémem Windows-line systému a získat nad ním kontrolu. Ty mohou pomoci chránit počítač Instalací této aktualizace od společnosti Microsoft. Po instalaci této položky bude pravděpodobně třeba restartovat počítač. Jakmile jste nainstalovali tohoto bodu, nelze jej odstranit.
Více informací:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Nápověda a odborná pomoc:
http://support.microsoft.com

Na zdraví

Rob
Old 13 leden 2008, 11:26
Moderátor skupiny

Default Vista Windows Update

Možná check out # 3 na této stránce. Pomoc s Windows Update

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Aktualizace systému Windows Vista Zastaví z Zavedení mrdaveyk Operační systémy Windows 1 8.října 2009 02:27
Windows Vista Nebude Update Bubba Virus, spyware a bezpečnost 56 30. květen 2009 14:16
Windows Vista Nebude Update gamiseta Operační systémy Windows 6 4. února 2009 11:44
Aktualizace systému Windows Vista Problémy - KB36330 - KB950759 katiecoos Operační systémy Windows 3 18. června 2008 16:08
Aktualizace systému Windows Vista se zobrazí chybová robina80 Operační systémy Windows 1 12. června 2008 09:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.