manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ažuriranje za Windows Vista

Reply

Thread Tools
Old 13 siječanj 2008, 10:57
Zabranjen Group

Default Ažuriranje za Windows Vista

Ej,

Za proteklih nekoliko dana moj laptop drži govore mi da je njen skinuti novi Windows Update. Ive instaliran Windows Update svaki put. Također sam ponovno podizanje sustava na laptop i isključuje dok je rekao da je njen status je bitak Installer. Nakon toga se dogodilo oko 4 puta i čudio se što je bilo kao nadopune sam mislio da je to neobično da ima 4 zasebne novih ažuriranja. Gledam povijesti ažuriranja i primijetio sam da je 4 ažuriranja su svi isti. Ive kopirati podatke o promjeni u nastavku. Bilo koje drugo tijelo je imala taj problem previše? Ili to itko zna kako riješiti ovaj problem?

Sigurnosno ažuriranje za Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Download size: 5,4 MB
Vi svibanj trebate kupiti ponovno pokretanje tvoj računalo za ovo ažuriranje kako bi stupiti na snagu.
Update tip: Važno
Sigurnosni problem je identificiran u Microsoft XML Core Services (MSXML), koja može omogućiti napadaču da jedan kompromis vaš Windows sustav i steći kontrolu nad njom. Možete pomoći u zaštiti vaše računalo od instaliranja ovog ažuriranja od Microsofta. Nakon što instalirate ovaj predmet, ti svibanj morati ponovo pokrenuti računalo. Nakon što ste instalirali ovu stavku, ne može biti uklonjena.
Dodatne informacije:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Pomoć i podrška:
http://support.microsoft.com

Živjeli

Rob
Old 13 siječanj 2008, 11:26
Moderator / ica grupe

Default Ažuriranje za Windows Vista

Možda check out # 3 na ovoj stranici. Pomoć s Windows Updates

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Čepljenje Windows Vidik Ažurirati od Dizanje mrdaveyk Windows Operating Systems 1 8. listopada 2009 02:27
Windows Vidik Ažurirati Won't Bubba Virus, Spyware i sigurnost 56 30. svibanj 2009 14:16
Windows Vista neće Ažuriraj gamiseta Windows Operating Systems 6 4. veljača 2009 11:44
Windows Vidik Ažurirati Problems - KB36330 - KB950759 katiecoos Windows Operating Systems 3 18. lipnja 2008 16:08
Windows Vidik Ažurirati Greška robina80 Windows Operating Systems 1 12. lipnja 2008 09:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.