kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows Vista-frissítés

Reply

Téma eszközök
Old Január 13, 2008, 10:57
Tiltott Group

Default Windows Vista-frissítés

Hé,

Az elmúlt pár napot én laptop tartja mondani, hogy ez a letölthető a Windows Update. Ive telepíteni a Windows Update minden alkalommal. Azt is újraindította a laptopot és míg leáll a mondta, hogy a frissítés telepítése. Miután ez megtörtént kb 4-szer Vajon mi a frissítéseket, mivel azt hittem, hogy a szokatlan 4 különálló új frissítéseket. Megnéztem a történelem a frissítésekről és észrevettem, hogy a 4 frissítéseket mindegy. Ive másolt információt a frissítés alatt. Van olyan szervezet más is ezt a problémát is? Vagy valaki nem tudja, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

Biztonsági frissítés a Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Letöltés mérete: 5.4 MB
Lehet, hogy újra kell indítania a számítógépet a frissítés, hogy ezt a hatást.
Frissítési típus: Fontos
A biztonsági probléma merült fel a Microsoft XML Core Services (MSXML), amely lehetővé teheti egy támadó számára, hogy kompromisszum a Windows-alapú rendszert, és átvehetik annak irányítását. Segíthet számítógép telepítésével ezt a frissítést a Microsoft. Telepítése után ez a tétel, akkor lehet, hogy újra kell indítani a számítógépet. Miután telepítette ezt a pontot, hogy nem lehet eltávolítani.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Súgó és támogatás:
http://support.microsoft.com

Egészségére

Rob
Old Január 13, 2008, 11:26
Moderátor Csoport

Default Windows Vista-frissítés

Lehet, check out # 3 ezen az oldalon. Segítség a Windows-frissítések

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Megállítja a Windows Vista frissítése indítását mrdaveyk A Windows operációs rendszerek 1 Október 8, 2009 02:27
A Windows Vista nem Update Bubba Vírus, kémprogram és biztonság 56 30. május 2009 14:16
A Windows Vista nem frissül gamiseta A Windows operációs rendszerek 6 4. február 2009 11:44
Windows Vista Update Problems - KB36330 - KB950759 katiecoos A Windows operációs rendszerek 3 18. június 2008 16:08
Windows Vista Update hiba robina80 A Windows operációs rendszerek 1 12. június 2008 09:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.