פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

עדכן את Windows Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 13 ינואר 2008, 10:57
קבוצת מגורש

Default עדכן את Windows Vista

היי,

מזה כמה ימים שומר הנייד שלי אומר לי להוריד את זה חדשה של Windows Update. Ive המותקנת של Windows Update בכל פעם. יש לי גם את הנייד ואת rebooted תוך כיבוי שלה אמר כי עדכון היה להיות מותקן. אחרי זה קרה בערך 4 פעמים אני תוהה מה העדכונים היו כמו שאני חשבתי שזה היה בלתי רגיל כדי שיהיה נפרד 4 עדכונים חדשים. הסתכלתי על ההיסטוריה של עדכונים הבחנתי כי 4 כל העדכונים היו זהים. Ive העתקת המידע של העדכון שלהלן. האם כל גוף אחר היה גם את הבעיה? או האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

עדכון אבטחה עבור Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
הורד גודל: 5.4 MB
ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב בעדכון זה ייכנסו לתוקף.
סוג עדכון: חשוב
אבטחה זוהה בעיה ב-Microsoft XML Core Services (MSXML), אשר עלולה לאפשר לתוקף להתפשר שלך מבוסס Windows ולצבור מערכת שליטה על זה. באפשרותך לסייע בהגנה על המחשב על ידי התקנת העדכון של Microsoft. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב. לאחר שהתקנת פריט זה, לא ניתן להסירו.
מידע נוסף:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
עזרה ותמיכה:
http://support.microsoft.com

לחיים

רוב
Old 13 ינואר 2008, 11:26
מנהל קבוצת

Default עדכן את Windows Vista

אולי לבדוק # 3 בעמוד זה. עזרה עם עדכוני Windows

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עדכן את Windows Vista מפסיק מן אתחול mrdaveyk מערכות ההפעלה Windows 1 8 אוקטובר 2009 02:27
האם Windows Vista לא עדכן Bubba וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 56 ה -30 במאי 2009 14:16
Windows Vista לא עדכן gamiseta מערכות ההפעלה Windows 6 4th פברואר 2009 11:44
Windows Vista עדכן בעיות - KB36330 - KB950759 katiecoos מערכות ההפעלה Windows 3 18 יוני 2008 16:08
Windows Vista עדכן שגיאה robina80 מערכות ההפעלה Windows 1 12th יוני 2008 09:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.