mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

"Windows Vista" naujinimas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2008, 10:57
Banned Group

Ei,

Per pastaruosius porą dienų mano nešiojamas palaiko papasakojai tai jo atsisiųsti naują "Windows Update". Ive, įdiegta "Windows Update" kiekvieną kartą. Aš taip pat paleisti kompiuterį ir išsijungia, o jos sako, kad atnaujinimas buvo diegiama. Po to įvyko apie 4 kartus Man net įdomu, ką atnaujinimai buvo kaip aš maniau jis buvo neįprasta, kad turi 4 atskirus naujus atnaujinimus. Žiūri į naujienas ir aš pastebėjau, kad istorija 4 atnaujinimus visi buvo vienodi. Ive kopijuoti ir atnaujinti žemiau informacija. Yra bet kuri įstaiga dar turėjo šią problemą per? , Ar kas nors žino kaip išspręsti šią problemą?

Saugos naujinimas skirtas Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Failo dydis: 5.4 MB
Jums gali reikėti iš naujo paleisti kompiuterį už šį naujinimą, kad įsigaliotų.
Atnaujinti tipas: Svarbūs
Saugumo klausimas buvo aptikta "Microsoft XML Core Services (MSXML), kuris gali leisti atakującej prieigą prie kompiuterio, kuriame veikia Windows ir perimti jo kontrolės. Galite padėti apsaugoti kompiuterį įdiegti šį atnaujinimą iš Microsoft. Įdiegus šį elementą, gali reikėti perkrauti kompiuterį. Įdiegę šį elementą, jis negali būti pašalinta.
Daugiau informacijos:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Žinynas ir palaikymas:
http://support.microsoft.com

Į sveikatą

Rob
Old Sausis 13, 2008, 11:26
Moderatorius Grupė

Jūs galite patikrinti # 3 šio puslapio. Pagalba su Windows naujinimai

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.