Еј,
За протеклих неколико дана мој лаптоп држи говоре ми да је њен скинути нови Уиндоус Упдате. Иве инсталиран Уиндоус Упдате сваки пут. Такође сам поново подизање система на лаптоп и искључује док је рекао да је њен статус је буде инсталиран. Након тога се догодило око 4 пута и чуди се што је било као допуне сам мислио да је то необично да има 4 засебне нових ажурирања. Гледам историје исправке и приметио сам да је 4 исправке су сви исти. Иве копирате податке о промени у наставку. Било које друго тело је имала тај проблем превише? Или то ико зна како решити овај проблем?
Безбедносна исправка за Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес 4.0 Сервице Пацк 2 (КБ936181)
Доунлоад сизе: 5,4 МБ
Ви мај потреба за поновно покретање твој рачунар за ово ажурирање како би ступити на снагу.
Упдате тип: Важно
Безбедносни проблем је идентификован у Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес (МСКСМЛ), која може омогућити нападачу да један компромис ваш Уиндоус систем и стећи контролу над њом. Можете помоћи у заштити ваш рачунар од инсталације овог исправке од Мицрософта. Након што инсталирате овај предмет, ти мај морати поново покренути рачунар. Након што сте инсталирали ову ставку, не може бити уклоњена.
Додатне информације:
хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=88350
Помоћ и подршка:
хттп://суппорт.мицрософт.цом
Живели
Роб