мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Исправка за Уиндоус Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 10:57
Аустин Гроуп

Default Исправка за Уиндоус Виста

Еј,

За протеклих неколико дана мој лаптоп држи говоре ми да је њен скинути нови Уиндоус Упдате. Иве инсталиран Уиндоус Упдате сваки пут. Такође сам поново подизање система на лаптоп и искључује док је рекао да је њен статус је буде инсталиран. Након тога се догодило око 4 пута и чуди се што је било као допуне сам мислио да је то необично да има 4 засебне нових ажурирања. Гледам историје исправке и приметио сам да је 4 исправке су сви исти. Иве копирате податке о промени у наставку. Било које друго тело је имала тај проблем превише? Или то ико зна како решити овај проблем?

Безбедносна исправка за Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес 4.0 Сервице Пацк 2 (КБ936181)
Доунлоад сизе: 5,4 МБ
Ви мај потреба за поновно покретање твој рачунар за ово ажурирање како би ступити на снагу.
Упдате тип: Важно
Безбедносни проблем је идентификован у Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес (МСКСМЛ), која може омогућити нападачу да један компромис ваш Уиндоус систем и стећи контролу над њом. Можете помоћи у заштити ваш рачунар од инсталације овог исправке од Мицрософта. Након што инсталирате овај предмет, ти мај морати поново покренути рачунар. Након што сте инсталирали ову ставку, не може бити уклоњена.
Додатне информације:
хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=88350
Помоћ и подршка:
хттп://суппорт.мицрософт.цом

Живели

Роб
Old 13. Мар 2008, 11:26
Модератор / ица групе

Default Исправка за Уиндоус Виста

Можда цхецк оут # 3 на овој страници. Помоћ са Уиндоус Упдатес

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ажурирање оперативног система Уиндоус виста Зауставља из Покретање мрдавеык Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 8. Окт 2009 02:27
Уиндоуси Видик Модернизирати Уон'т Буббле Вирус, Спыуаре и безбедност 56 30 мај 2009 14:16
Уиндоус Виста неће Ажурирај гамисета Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 4 фебруар 2009 11:44
Уиндоуси Видик Модернизирати Проблемс - КБ36330 - КБ950759 катиецоос Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 18. јуна 2008 16:08
Уиндоуси Видик Модернизирати Грешка робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 12. јуна 2008 09:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц