az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista'da, Windows Update

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ocak 2008, 10:57
Yasak Grubu

Hey,

Gün benim laptop o da indirilen yeni bir Windows Update bana tutar geçen çift için. Ive her Windows Update yüklü. Ben de bir güncelleme yükleniyor olduğunu söyledi ve dizüstü bilgisayar da kapatma yeniden başlatılması var. Daha sonra 4 kere ben oldu güncelleştirmeleri i 4 ayrı yeni güncelleştirmeleri için sıradışı olduğunu düşündüm olarak ne olduğunu merak. Ben güncelleme ve i tarihi ve bu 4 güncelleştirmeleri hep aynı olduğunu fark ettim baktım. Ive aşağıdaki güncelleştirmesi bilgileri kopyalandı. Vücudun herhangi bir başka etti bu sorunu vardı? Veya kimse bu sorunu çözmek için biliyor?

Güvenlik Güncelleştirmesi Microsoft XML Çekirdek Hizmetleri 4.0 Service Pack 2 (KB936181)
Yükleme Boyutu: 5.4 MB
Bu güncelleştirme için bilgisayarınızı yeniden başlatmak için devreye girmesi gerekebilir.
Güncelleme türü: Önemli
Bir güvenlik sorunu Microsoft XML Çekirdek Hizmetleri'nin (MSXML), bir saldırganın üzerinden kazanç kontrol sistemi ve Windows tabanlı izin verebilir saptanmıştır. Microsoft tarafından hazırlanan bu güncelleştirmeyi yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Sonra bu öğeyi yükledikten sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Bu öğe yüklendikten, kaldırılamaz.
Daha fazla bilgi için:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Yardım ve Destek:
http://support.microsoft.com

Peynir

Rob
Old 13 Ocak 2008, 11:26
Moderatör Grubu

Bu sayfada # 3 kontrol edebilirsiniz. Windows Güncelleştirmeleri ile Yardım

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından