менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista Windows Update

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 сiчня 2008, 10:57
Забороненої угруповання

Default Vista Windows Update

Гей,

За останні пару днів мій ноутбук перестає повторювати мені, це свого завантажили нову Windows Update. Ive встановлена Windows Update кожного разу. Я також перезавантаження ноутбука, і в той час як закриття своєї сказав, що оновлення було бути встановлено. Після цього відбулося приблизно в 4 рази і запитує, які оновлення були, як я думала, що це незвичайне мати окремий 4 нових оновлень. Я подивився по історії оновлень, і я помітив, що 4 оновлень було все одно. Ive скопіював інформацію оновлення нижче. Лі якої-небудь тіло ще була ця проблема теж? Чи хтось знає, як вирішити цю проблему?

Оновлення системи безпеки для Microsoft XML Core Services 4.0 з пакетом оновлень 2 (KB936181)
Розмір: 5,4 Мб
Вам буде потрібно перезавантажити комп'ютер для цього оновлення набрали чинності.
Тип оновлення: Важливе
Проблема в системі безпеки була виявлена в Microsoft XML Core Services (MSXML), що дозволяє зловмисникові порушити захист комп'ютера з Windows-системою і одержати над ним контроль. Щоб захистити комп'ютер, встановите це оновлення від Microsoft. Після установки цього компоненту може потрібно перезавантаження комп'ютера. Після установки цього пункту, він не може бути знищено.
Додаткова інформація:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=88350
Допомога та підтримка:
http://support.microsoft.com

Ура

Роб
Old 13 сiчня 2008, 11:26
Модератор групи

Default Vista Windows Update

Ви можете перевірити # 3 на цій сторінці. Допомога з оновлень Windows

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Зупинка Vista Update Windows завантажитися mrdaveyk Операційні системи Windows 1 8 жовтня 2009 02:27
Windows Vista не буде оновлення Bubba Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 56 30 травня 2009 14:16
Windows Vista буде не оновлюється gamiseta Операційні системи Windows 6 4 лютого 2009 11:44
Windows Vista Update Проблеми - KB36330 - KB950759 katiecoos Операційні системи Windows 3 18 червня 2008 16:08
Windows Vista Update Error robina80 Операційні системи Windows 1 12 червня 2008 09:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.