по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Изглед един XP двойствен обувка затруднение

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти Март 2008, 11:43
Член Група

Default Изглед един XP двойствен обувка затруднение

Изпитват проблем с Dual зареждане.

Имам Vista, инсталирани на C: шофиране и аз имам друго устройство D:. Vista дойдоха инсталирани на моя лаптоп и аз имам копие на XP про готова и чака. Айв има поука от http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp и са следните, като се избягват дяла битов откакто DONT нужда.

Аз хвърлям XP в CD тава и рестартиране, и натиснете бутон и обувка от XP, XP товарач на товари и всичко ще е наред, аз добивам с опции за настройка, ремонт и напусна, но ако аз натиснете или настройка или ремонт XP не може да се идентифицират всички твърди дискове са инсталирани и активни. В D: лесно е достатъчно голям за дома XP, но аз арго изглежда да преминем през този етап. Тя е NTFS файлова система.

Всяко Помощ ще бъде много оценявам.

Razer.
Old 3-ти Март 2008, 14:51
Номер на групата

В XP CD настройка "не могат да се идентифицират всички твърди дискове са инсталирани и активна"? Аз не съм сигурен дали "активна" е невестулка дума, или не е тук. Мога настройка видите твърдия диск дяловете на всички? Може ли да видите на твърдия диск (аз го имате две дялове на един физически диск). Ако тя не може да видите на твърдия диск на всички, какво е лаптоп? Има ли "Той е NTFS файлова система." се отнасят за C:, D: или и двете? Какво ти каза?

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3-ти Март 2008, 14:57
Член Група

Аз зареждане на XP CD за инсталиране на XP

той казва "Windows не може да намери някоя Hard-дискове, моля гарантира наличие на твърдия диск свързан и има мощност"

Тогава единственият вариант ли е да се откажеш и рестартиране.

Im не сигурен ако HDD е разделен или 2 карам, АЗ didnt дял то е било така, когато си купих моя лаптоп.

И двете partitons / дискове в NTFS

лаптопа е Fujitsu Siemens Amilo LI1818

В XP начално Setup (със синия екран и не на мишката) ми казва, че не можете да намерите всички твърди дискове.
Old 3-ти Март 2008, 15:13
Номер на групата

Това има смисъл тогава. Лаптоп на твърдия диск е САТАНА (сериен ATA) и ако е така, трябва да натиснете F6 докато CD сонди (тя подсказва вас) и да инсталирате драйверите доставят с машината, стандартните IDE драйвери за CD не виждате вашия хардуер. Водачите на превозно средство, също са в подкрепа на Fujitsu уебсайт. Ще трябва да ги прехвърлят на флопи ако лаптопа има флопи устройство, или към USB Memory Stick.
Old 3-ти Март 2008, 15:13
Член Група

много задължен, приятелю, благодаря
Old 4-ти март 2008 година, 14:32
Член Група

Още неприятности Im плаши.

Не мога да намеря драйвери за моята дънната платка, и DONT имате флопи диск, за да инсталирате драйверите ако аз werent да ги намерите.

Всеки помогна става около това ще бъде значително ценена.

благодарности,
Razer
Old 4-ти март 2008 година, 15:19
Номер на групата

Всички шофьори, за LI 1818 са налични тук.

Ако нямате флопи устройство, използвайте nlite, За да създадете нов XP диск и попътна струя на SATA драйвер.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4-ти март 2008 година, 15:39
Член Група

Имам SATA драйвери от уеб сайта, които са по-големи от тези, на моята машина.

Имам извлечена с. Файлове на моя компютър и да имат чело да ги nlite но има само inx и INI файлове, не INF файл за инсталиране на драйверите, заедно XP.

той може да ме правиш нещо нередно, но какво да направя с една стъпка по стъпка ръководство, ако някой иска да се притеснява да пишете по един за мен.

пак всяка информация е оценена.

Razer
Old 5-ти Март 2008, 03:41
Номер на групата

Hmmmmm. това звучи като водачът на уеб сайта, могат да бъдат пакетирани в самостоятелно извличане EXE файл, който е може би обърква нещата.

Имам водачът трябва, така ли ще го поп тук за теб.
Синът ми има същото Лаптоп и ние nlite използвани за решаване на проблема.
Един друг момент, ако имате проблеми получавам XP безжичен мрежов драйвер (Не бих могла да намеря никъде последно септември), ползвайте диспечера на устройствата и да го търсите в мрежата за водача. Това е единственият начин да го намерите.

Успех
Old 5-ти Март 2008, 11:59
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от philthomas View Post
Hmmmmm. това звучи като водачът на уеб сайта, могат да бъдат пакетирани в самостоятелно извличане EXE файл, който е може би обърква нещата.

Имам водачът трябва, така ли ще го поп тук за теб.
Синът ми има същото Лаптоп и ние nlite използвани за решаване на проблема.
Един друг момент, ако имате проблеми получавам XP безжичен мрежов драйвер (Не бих могла да намеря никъде последно септември), ползвайте диспечера на устройствата и да го търсите в мрежата за водача. Това е единственият начин да го намерите.

Успех
Повечето от SATA / RAID драйвери ли сте изтеглили обикновено са самонаети способ. EXE на

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dual Обувка Ubuntu Linux и Vista Сега Всяко ОС не се зарежда! Blade110L Linux & Алтернативни OS 0 14 Юни 2009 08:44
Dual обувка Help - инсталирана Ubuntu, сега добавяне Vista d0od Windows операционни системи 1 7 Ноем 2008 08:47
Въпрос за Vista / Ubuntu двойствен обувка MJM Linux & Алтернативни OS 11 18 Окт 2008 02:29
Как да: Dual Обувка Vista / XP лесния начин SocialWarfare Windows операционни системи 0 30 април 2008 година 19:04
Vista + Raid (и моя двойно зареждане) ... LOL Gazmondo Windows операционни системи 3 5-и парламентарен Дек 2007 04:03
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc