![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Изпитват проблем с Dual зареждане. Имам Vista, инсталирани на C: шофиране и аз имам друго устройство D:. Vista дойдоха инсталирани на моя лаптоп и аз имам копие на XP про готова и чака. Айв има поука от http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp и са следните, като се избягват дяла битов откакто DONT нужда. Аз хвърлям XP в CD тава и рестартиране, и натиснете бутон и обувка от XP, XP товарач на товари и всичко ще е наред, аз добивам с опции за настройка, ремонт и напусна, но ако аз натиснете или настройка или ремонт XP не може да се идентифицират всички твърди дискове са инсталирани и активни. В D: лесно е достатъчно голям за дома XP, но аз арго изглежда да преминем през този етап. Тя е NTFS файлова система. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В XP CD настройка "не могат да се идентифицират всички твърди дискове са инсталирани и активна"? Аз не съм сигурен дали "активна" е невестулка дума, или не е тук. Мога настройка видите твърдия диск дяловете на всички? Може ли да видите на твърдия диск (аз го имате две дялове на един физически диск). Ако тя не може да видите на твърдия диск на всички, какво е лаптоп? Има ли "Той е NTFS файлова система." се отнасят за C:, D: или и двете? Какво ти каза?
| |||
| |||
| Аз зареждане на XP CD за инсталиране на XP той казва "Windows не може да намери някоя Hard-дискове, моля гарантира наличие на твърдия диск свързан и има мощност" Тогава единственият вариант ли е да се откажеш и рестартиране. Im не сигурен ако HDD е разделен или 2 карам, АЗ didnt дял то е било така, когато си купих моя лаптоп. И двете partitons / дискове в NTFS лаптопа е Fujitsu Siemens Amilo LI1818 В XP начално Setup (със синия екран и не на мишката) ми казва, че не можете да намерите всички твърди дискове. |
|
| |||
| |||
| Това има смисъл тогава. Лаптоп на твърдия диск е САТАНА (сериен ATA) и ако е така, трябва да натиснете F6 докато CD сонди (тя подсказва вас) и да инсталирате драйверите доставят с машината, стандартните IDE драйвери за CD не виждате вашия хардуер. Водачите на превозно средство, също са в подкрепа на Fujitsu уебсайт. Ще трябва да ги прехвърлят на флопи ако лаптопа има флопи устройство, или към USB Memory Stick. |
|
| |||
| |||
| много задължен, приятелю, благодаря |
|
| |||
| |||
| Още неприятности Im плаши. Не мога да намеря драйвери за моята дънната платка, и DONT имате флопи диск, за да инсталирате драйверите ако аз werent да ги намерите. Всеки помогна става около това ще бъде значително ценена. благодарности, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всички шофьори, за LI 1818 са налични тук.
| |||
| |||
| Имам SATA драйвери от уеб сайта, които са по-големи от тези, на моята машина. Имам извлечена с. Файлове на моя компютър и да имат чело да ги nlite но има само inx и INI файлове, не INF файл за инсталиране на драйверите, заедно XP. той може да ме правиш нещо нередно, но какво да направя с една стъпка по стъпка ръководство, ако някой иска да се притеснява да пишете по един за мен. пак всяка информация е оценена. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. това звучи като водачът на уеб сайта, могат да бъдат пакетирани в самостоятелно извличане EXE файл, който е може би обърква нещата. Имам водачът трябва, така ли ще го поп тук за теб. Синът ми има същото Лаптоп и ние nlite използвани за решаване на проблема. Един друг момент, ако имате проблеми получавам XP безжичен мрежов драйвер (Не бих могла да намеря никъде последно септември), ползвайте диспечера на устройствата и да го търсите в мрежата за водача. Това е единственият начин да го намерите. Успех |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Обувка Ubuntu Linux и Vista Сега Всяко ОС не се зарежда! | Blade110L | Linux & Алтернативни OS | 0 | 14 Юни 2009 08:44 |
| Dual обувка Help - инсталирана Ubuntu, сега добавяне Vista | d0od | Windows операционни системи | 1 | 7 Ноем 2008 08:47 |
| Въпрос за Vista / Ubuntu двойствен обувка | MJM | Linux & Алтернативни OS | 11 | 18 Окт 2008 02:29 |
| Как да: Dual Обувка Vista / XP лесния начин | SocialWarfare | Windows операционни системи | 0 | 30 април 2008 година 19:04 |
| Vista + Raid (и моя двойно зареждане) ... LOL | Gazmondo | Windows операционни системи | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 04:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |