![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dochází k problému s duální zavádení. Mám Vista nainstalován na C: disku a mám jinou jednotku D:. Vista předinstalován přišli na můj notebook a Mám kopii XP pro připraveni a čekají. IVE dostal nějaké instrukce od http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp a bylo po nich zabránit oblast bit neboť i dont potřeba. I házení XP na CD zásobníku a znovu, i stiskněte tlačítko a boot z XP, XP loader načte a vše bude v pořádku, já mám možnosti nastavení, opravy a odejít, ale pokud i stiskněte buď nastavení nebo opravu XP nelze určit žádné pevné disky nejsou instalovány a aktivní. D: je snadno dost velká, aby dům XP, ale i cant Zdá se dostat přes tento bod. Jedná se o systém souborů NTFS. Pomoci by bylo velmi oceňována. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP CD Setup "nelze zjistit žádné pevné disky nejsou instalovány a aktivní"? Nejsem si jistý, zda "aktivní" je lasičku slovo, nebo ne tady. Nastavení můžete vidět na pevném disku oddíly na všech? Můžeme to vidět na pevný disk (já si ji máte dva oddíly na jednom fyzickém disku). Pokud ji nevidíte disk vůbec, co je v notebooku? Má "Jedná se o systém souborů NTFS." odkazuje na C:, D:, nebo jak? Co ti to řekl?
| |||
| |||
| I boot z XP CD pro instalaci XP říká, že "Systém Windows nemůže najít žádné hard-disky, ujistěte se, že je pevný disk připojen a má sílu" pak je jediná možnost dostat se i na ukončit a restartovat. Im nejsou jisti, zda je rozdělen na HDD nebo 2 disky, i didnt oblast to bylo takhle, když jsem koupil můj notebook. Oba partitons / disky NTFS notebook je Fujitsu Siemens Amilo LI1818 XP boot setup (s modrou obrazovkou a žádná myš) mi říká, že nemůže najít žádné pevné disky. |
|
| |||
| |||
| To dává smysl potom. Tento notebook je pevný disk SATA (Serial ATA), a pokud ano, musíte stisknout f6 zatímco CD sond (to výzva) a nainstalovat ovladače dodané se strojem, standardní IDE ovladače na CD nejsou vidět váš hardware. Ovladače jsou také na internetových stránkách Fujitsu podporu. Budete se muset převést na disketu, pokud notebook nemá disketovou mechaniku, nebo USB paměťové kartě. |
|
| |||
| |||
| mate moc zavázán, díky |
|
| |||
| |||
| Další potíže im strach. Nemůžu najít ovladače pro svou desku, a dont mít disketovou mechaniku pro instalaci ovladače, pokud i werent je najít. Pomoc dostání asi by to bylo masivně ocení. díky, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všechny ovladače pro LI 1818 jsou k dispozici tady.
| |||
| |||
| Mám SATA ovladače z webových stránek, které jsou starší než ty, na mém stroji. Mám se extrahuje. Zip soubory do počítače a mít k nim v browed nlite ale existují pouze inx a ini soubory, no inf nainstalovat ovladače vedle XP. mohlo by se mi dělá špatně, ale něco jsem mohl dělat se krok za krokem průvodce, pokud někdo chce otravovat typizace jeden pro mě. opět žádné informace ocení. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Vypadá to, že řidič na webových stránkách mohou být baleny v samostatném vytahování exe soubor, který je co možná matoucí. Mám řidiče musíte tak uvidíme pop to tady pro vás. Můj syn má stejný Laptop a použili jsme nlite pro řešení problému. Jeden další bod, pokud máte problémy získávání XP bezdrátové sítě řidiče (jsem nemohl najít nikde posledních září), použití Správce zařízení a nechat je hledání čisté pro řidiče. To byl jediný způsob, jak bych mohl najít. Hodně štěstí |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte! | Blade110L | Linux & Alternativní OS | 0 | 14. června 2009 08:44 |
| Duální boot help - ubuntu nainstalované, nyní přidává vista | d0od | Operační systémy Windows | 1 | 7. listopadu 2008 08:47 |
| Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot | MJM | Linux & Alternativní OS | 11 | 18. říjen 2008 02:29 |
| Jak: Duální Zavádecí Vista / XP jednoduše | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 0 | 30. dubna 2008 19:04 |
| Vista + Raid (a můj duální boot) ... válet se | Gazmondo | Operační systémy Windows | 3 | 5. prosince 2007 04:03 |
| Thread Nástroje | |
| |