![]() |
|
| |||
| |||
| Βιώνοντας ένα πρόβλημα με διπλή εκκίνηση. Έχω Vista εγκατεστημένο στον C: οδήγησης και έχω μια άλλη μονάδα δίσκου D:. Vista ήρθε προεγκατεστημένη στον Laptop μου και έχω αντίγραφο των XP Pro έτοιμο και περιμένει. IVE έχεις κάποια εντολή από http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp και μετά από αυτές τις έχουν, για να αποφευχθεί η κατάτμηση λίγο από το i dont ανάγκη. Θα ρίξει XP στον δίσκο CD και επανεκκίνηση, i πατήστε ένα κουμπί και να εκκινήσετε από XP, το XP φόρτωσης φορτίων και όλα θα είναι εντάξει, έχω τις επιλογές για την εγκατάσταση, επισκευή και κλείστε αλλά αν θ Τύπο είτε εγκατάσταση ή επισκευή XP δεν μπορούν να προσδιοριστούν any hard drives είναι εγκατεστημένο και ενεργό. Το D: είναι εύκολα αρκετά μεγάλη για να στεγάσει XP, αλλά θ επίκλισης φαίνεται να ξεπεράσουμε αυτό το σημείο. Πρόκειται για ένα σύστημα αρχείων NTFS. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το CD εγκατάστασης XP "δεν μπορεί να εντοπίσει τυχόν σκληρό είναι εγκατεστημένες μονάδες και η ενεργός"; Δεν είμαι σίγουρος αν "ενεργά" είναι μια λέξη ή νυφίτσα δεν είναι εδώ. Μπορεί να δούμε την εγκατάσταση του σκληρού δίσκου σε όλα τα διαμερίσματα; Μπορεί να δούμε το σκληρό δίσκο (Θεωρώ έχετε δύο διαμερίσματα σε μία φυσική μονάδα). Εάν δεν μπορείτε να δείτε το σκληρό δίσκο σε όλα, ό, τι είναι το laptop; Μήπως "Πρόκειται για ένα σύστημα αρχείων NTFS." Αναφέρομαι στο C:, D: ή και τα δύο; Τι σας είπε;
| |||
| |||
| Ι εκκίνησης XP από το CD εγκατάστασης XP που λέει "Τα Windows δεν μπορούν να βρουν κανένα Hard-δίσκους, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα σκληρό δίσκο συνδεδεμένο και θα έχει την εξουσία" τότε η μόνη επιλογή που έχω είναι να κλείσετε και να επανεκκινήσετε. Im μη βέβαιος εάν η HDD είναι στεγανά ή 2 drives, I didn't διαμέρισμα αυτό ήταν έτσι όταν το αγόρασα μου laptop. Και οι δύο partitons / μονάδες δίσκου είναι NTFS laptop είναι Fujitsu Siemens AMILO LI1818 Η εκκίνηση XP setup (με την μπλε οθόνη και δεν ποντίκι) μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει οποιαδήποτε σκληρούς δίσκους. |
|
| |||
| |||
| Αυτό έχει νόημα τότε. Το Laptop είναι σκληρό δίσκο SATA (Serial ATA) και, αν ναι, θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο F6 ενώ το CD ακροστοιχεία (αυτό σας) και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που παρέχονται μαζί με το μηχάνημα, το πρότυπο IDE οδηγούς στο CD δεν δείτε το υλικό σας. Οι οδηγοί είναι επίσης σχετικά με την υποστήριξη της Fujitsu ιστοσελίδα. Θα χρειαστεί να τα μεταφέρετε σε μια δισκέτα αν ο φορητός υπολογιστής έχει ένα floppy drive, ή σε ένα USB memory stick. |
|
| |||
| |||
| πολύ mate, χάρη |
|
| |||
| |||
| Περισσότερα προβλήματα im φοβάται. Δεν μπορώ να βρω τους οδηγούς για την μητρική κάρτα μου, και dont έχει οδηγό δισκέτας για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης, εάν i werent να τα βρούμε. Οποιαδήποτε βοήθεια gettin γύρω από αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί μαζικά. ευχαριστώ, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλοι οι οδηγοί για το 1818 είναι διαθέσιμα LI εδώ.
| |||
| |||
| Έχω την SATA οδηγών από το δικτυακό τόπο, που είναι μεγαλύτερα από εκείνα για το μηχάνημά μου. Έχω την εκχυλίζεται. Zip αρχεία με τον υπολογιστή μου και να τους έχουν browed στο nlite αλλά υπάρχουν μόνο και inx ini αρχεία, δεν inf αρχεία για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης, παράλληλα με XP. θα μπορούσε να μου κάνει κάτι λάθος, αλλά θα μπορούσα να κάνω με μια βήμα προς βήμα οδηγό αν κάποιος θέλει να τον κόπο να πληκτρολογείτε ένα για μένα. και πάλι οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. ακούγεται σαν τον οδηγό σχετικά με το δικτυακό τόπο μπορεί να είναι συσκευασμένο σε ένα αυτόνομο εξόρυξη exe, που προκαλεί σύγχυση, ίσως τα πράγματα. Έχω τον οδηγό που χρειάζεστε γι 'αυτό θα pop up εδώ για σας. Ο γιος μου έχει την ίδια Laptop nlite και θα χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ένα άλλο σημείο, εάν έχετε δυσκολίες στην XP οδηγού ασύρματου δικτύου (δεν μπόρεσα να βρω μία οπουδήποτε τελευταία Σεπτέμβριος), τη χρήση της Διαχείρισης Συσκευών και αφήστε το να αναζητήσετε το καθαρό για τον οδηγό. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος θα μπορούσα να το βρείτε. Καλή τύχη |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα: