![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dozivljavanje problem s Dual booting. Imam Vista instalirana na C: disk i imam još jedan disk D:. Vidik preinstalled došli na moj laptop i imam moj kopiju XP Pro spremna i čeka. Ive je dobio neki pouku iz http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp te su sljedeći, izbjegavajući particijske bitna jer ja dont trebate. JA baciti XP u CD-u ladicu i ponovno, i pritisnite dugme i boot s XP, XP loader učitava i sve ide ok, ja se opcije za postavljanje, popravak i prestati, ali ako ja pritisnite bilo setup ili popravak XP ne može identificirati bilo koji tvrde diskove je instaliran i aktivan. D: lako je dovoljno velika da se kuća XP, ali ja licemjerje činiti se to get past this point. To je datotečni sustav NTFS. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Setup CD-a "ne može identificirati bilo koji tvrde diskove je instaliran i aktivan"? Nisam siguran da li je "aktivan" je riječ lasica ili ne ovdje. Mogu vidjeti postavljanje particija na tvrdom disku sve? Mogu ga vidjeti tvrdom disku (ja ga imate dvije particije na jednom fizičkom disku). Ako se to ne može vidjeti na svim hard disk, što je to laptop? Da li "To je datotečni sustav NTFS." odnosi se na C:, D: ili oboje? Što ste rekli?
| |||
| |||
| Ja boot s XP CD-a za instalaciju XP Internet kaže "Windows ne moći nađi bilo koji hard-diskovi, provjerite je hard disk povezan i ima moć" onda je jedina opcija je da se ja dobiti zatvoriti i ponovo pokrenuti. Im ne siguran ako je HDD partitioned ili 2 diskove, i to nije particija je takav kada sam kupio moj laptop. Oba partitons / Pogoni su NTFS laptopa je Fujitsu Siemens AMILO LI1818 XP boot setup (s plavom zaslonu i ne miša) mi kaže da ne može pronaći bilo koji tvrde diskove. |
|
| |||
| |||
| To ima smisla onda. Prijenosni hard disk je SATA (Serial ATA) te ako je tako, morate pritisnuti F6, dok CD probe (to od vas) i instalirajte upravljačke programe isporučen sa strojem, standardni IDE driveri na CD-u se ne vidi vaš hardver. Vozači su također na Fujitsu support website. Morat ćete prenijeti ih na disketu ako laptop ima floppy pogon ili na USB memory stick. |
|
| |||
| |||
| veoma mate, hvala |
|
| |||
| |||
| Više poteškoća im neće smetati. Ja ne mogu naći drivere za moju matičnu ploču, i dont imati floppy disk za instalaciju drivera, ako werent pronaći ih. Bilo kakva pomoć oko gettin ovo biti masivno poštovati. hvala, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svi driveri za LI 1818 su dostupni ovdje.
| |||
| |||
| Imam SATA drivere od web stranice, koja su starija od one na moj stroj. Imam izlučene u. Zip datoteka na moj pc i čela na njih u nlite ali postoje samo inx i ini datoteka, no inf datoteke za instalaciju drivera, zajedno XP. bilo bi mi radiš nešto krivo, ali sam mogao napraviti sa korak po korak vodič ako netko želi gnjaviti utipkajući jedan za mene. opet neke informacije je dobrodošla. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. to zvuči kao vozač na stranicama svibanj biti pakirani u self izdvaja exe datoteku, što je zbunjujuće stvari možda. Imam driver morate tako ću pop it up ovdje za vas. Moj sin ima isti laptop i koristili smo nlite da riješi problem. Jedan drugi bod, ako imate problema s dobivanje XP bežične mreže vozača (nisam mogla naći nigdje jedan zadnji rujna), koristite Device Manager i neka ga traži neto za vozača. To je bio jedini način JA mogao naći. Sretno |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote: