kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista az XP dual boot nehéz

Reply

Téma eszközök
Old Március 3, 2008, 11:43
Csoport tagja

Default Vista az XP dual boot nehéz

Experiencing probléma kettős.

Van telepítve a Vista a C: meghajtó és még egy meghajtót D:. Vista preinstalled eljött az én Laptop és én én másolatát XP Pro készen vár. ive got néhány utasítást http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp és már az alábbi, elkerülve a partíció kicsit, mert én dont szükséges.

Kidobom XP a CD tálcát, és indítsa újra, én egyetlen gombnyomás, és indítani XP, az XP betöltő terhelés és megy minden rendben van, én kap lehetőséget beállítás, javítás és kilépés, de ha én sajtó vagy beállítás vagy javítás XP nem tudja azonosítani a merevlemez-meghajtók vannak telepítve, és aktív. A D: könnyen elég nagy a ház, de én vidám XP tűnik, hogy korábban ebben a kérdésben. Ez egy NTFS fájlrendszert.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.

Razer.
Old Március 3, 2008, 14:51
Donor Group

Az XP telepítő CD-t "nem tudja azonosítani a merevlemezek vannak szerelve, és az aktív"? Nem vagyok biztos abban, hogy az "aktív" a menyét szó vagy nincs itt. Lehet-setup látja a merevlemezt partíciókhoz egyáltalán? Nem látja a merevlemezt (Azt hiszem még két partíció egy fizikai meghajtó). Amennyiben nem látja a merevlemezt egyáltalán, mi a laptop? Tárgytalan "Ez egy NTFS fájlrendszert." lásd a C: D:, vagy mindkettő? Mit mondtam?

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 3, 2008, 14:57
Csoport tagja

Én indítani az XP CD-hoz felszerel XP

azt mondja, "A Windows nem találja a Hard-lemezek, kérjük róla, hogy a merevlemez csatlakoztatásával és az erő"

akkor az egyetlen lehetőség, én is ki akarunk lépni, és újraindul.

Im nem persze ha a HDD nem particionált vagy 2 meghajtók, i didnt partíción ez olyan volt, mint, hogy amikor megvettem az én-m laptop.

Mindkét partitons / meghajtó NTFS

laptop egy Fujitsu Siemens Amilo LI1818

Az XP boot setup (a kék képernyő és egér) azt mondja, hogy nem találja a merevlemezeket.
Old Március 3, 2008, 15:13
Donor Group

Ez akkor van értelme. A Laptop merevlemez SATA (Serial ATA), és ha igen, akkor nyomja meg az F6, míg a CD-szonda (ösztönzi meg), és telepítse a járművezetők ellátni a gépet, a szabvány IDE meghajtók a CD-n nem látja a hardvert. A vezetők is a Fujitsu támogatási honlapján. El kell abban, hogy a flopi, ha a laptop van egy floppy meghajtó, vagy egy USB memória.
Old Március 3, 2008, 15:13
Csoport tagja

Lekötelez haver, kösz
Old Március 4, 2008, 14:32
Csoport tagja

További gond im félek.

Nem találom a vezetők a saját alaplap, és ne egy floppy meghajtó telepítése a járművezetők, ha werent megtalálni őket.

Any help most körülbelül ez nagymértékben appreciated.

köszönöm,
Razer
Old Március 4, 2008, 15:19
Donor Group

A sofőrök a LI 1818 elérhető itt.

Ha nincs floppy meghajtó, használata nlite, Hogy hozzon létre egy új lemezt és XP slipstream a SATA meghajtót.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Március 4, 2008, 15:39
Csoport tagja

Nekem van a SATA meghajtók a honlapon, amely az idősebb, mint a az én-m gép.

Én ki a. Zip fájlt a saját PC és homlokú rájuk nlite de csak inx és ini fájlok, nem inf-fájlok telepítése a vezetők mellett XP.

lehet, hogy csinál nekem valami rossz, de lehetne csinálni egy lépésről lépésre útmutató, ha valaki meg akarja zavarni a gépelés egy nekem.

megint minden olyan információt is appreciated.

Razer
Old Március 5, 2008, 03:41
Donor Group

Hmmmmm. Úgy hangzik, mint a vezető a honlapon lehet csomagolni egy önálló kinyerő exe fájl, ami esetleg zavaró dolgokat.

Nekem van a vezető, akkor úgy fogom, hogy pop-up itt Önnek.
A fiam is ugyanolyan Laptop és használt nlite a probléma kezelésére.
Egy másik pont, ha baj, hogy az XP vezeték nélküli hálózati vezérlő (Nem találtam sehol egy utolsó szeptember), az Eszközkezelőben, és hagyjuk, hogy keressen a hálót a vezetőt. Ez volt az egyetlen módja tudtam megtalálni.

Sok szerencsét
Old Március 5, 2008, 11:59
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
Hmmmmm. Úgy hangzik, mint a vezető a honlapon lehet csomagolni egy önálló kinyerő exe fájl, ami esetleg zavaró dolgokat.

Nekem van a vezető, akkor úgy fogom, hogy pop-up itt Önnek.
A fiam is ugyanolyan Laptop és használt nlite a probléma kezelésére.
Egy másik pont, ha baj, hogy az XP vezeték nélküli hálózati vezérlő (Nem találtam sehol egy utolsó szeptember), az Eszközkezelőben, és hagyjuk, hogy keressen a hálót a vezetőt. Ez volt az egyetlen módja tudtam megtalálni.

Sok szerencsét
A legtöbb, SATA / RAID meghajtók már letöltött általában önkicsomagoló. Exe's

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be! Blade110L Linux és OS Alternatív 0 14. június 2009 08:44
Dual boot help - Ubuntu telepítve, most további kilátás d0od A Windows operációs rendszerek 1 7. november 2008 08:47
Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot MJM Linux és OS Alternatív 11 18. október 2008 02:29
Hogyan: Dual Boot Vista / XP a könnyű mód SocialWarfare A Windows operációs rendszerek 0 30. április 2008 19:04
Vista + RAID (s dual boot) ... hangosan nevet Gazmondo A Windows operációs rendszerek 3 5. december 2007 04:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.