![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Experiencing probléma kettős. Van telepítve a Vista a C: meghajtó és még egy meghajtót D:. Vista preinstalled eljött az én Laptop és én én másolatát XP Pro készen vár. ive got néhány utasítást http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp és már az alábbi, elkerülve a partíció kicsit, mert én dont szükséges. Kidobom XP a CD tálcát, és indítsa újra, én egyetlen gombnyomás, és indítani XP, az XP betöltő terhelés és megy minden rendben van, én kap lehetőséget beállítás, javítás és kilépés, de ha én sajtó vagy beállítás vagy javítás XP nem tudja azonosítani a merevlemez-meghajtók vannak telepítve, és aktív. A D: könnyen elég nagy a ház, de én vidám XP tűnik, hogy korábban ebben a kérdésben. Ez egy NTFS fájlrendszert. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az XP telepítő CD-t "nem tudja azonosítani a merevlemezek vannak szerelve, és az aktív"? Nem vagyok biztos abban, hogy az "aktív" a menyét szó vagy nincs itt. Lehet-setup látja a merevlemezt partíciókhoz egyáltalán? Nem látja a merevlemezt (Azt hiszem még két partíció egy fizikai meghajtó). Amennyiben nem látja a merevlemezt egyáltalán, mi a laptop? Tárgytalan "Ez egy NTFS fájlrendszert." lásd a C: D:, vagy mindkettő? Mit mondtam?
| |||
| |||
| Én indítani az XP CD-hoz felszerel XP azt mondja, "A Windows nem találja a Hard-lemezek, kérjük róla, hogy a merevlemez csatlakoztatásával és az erő" akkor az egyetlen lehetőség, én is ki akarunk lépni, és újraindul. Im nem persze ha a HDD nem particionált vagy 2 meghajtók, i didnt partíción ez olyan volt, mint, hogy amikor megvettem az én-m laptop. Mindkét partitons / meghajtó NTFS laptop egy Fujitsu Siemens Amilo LI1818 Az XP boot setup (a kék képernyő és egér) azt mondja, hogy nem találja a merevlemezeket. |
|
| |||
| |||
| Ez akkor van értelme. A Laptop merevlemez SATA (Serial ATA), és ha igen, akkor nyomja meg az F6, míg a CD-szonda (ösztönzi meg), és telepítse a járművezetők ellátni a gépet, a szabvány IDE meghajtók a CD-n nem látja a hardvert. A vezetők is a Fujitsu támogatási honlapján. El kell abban, hogy a flopi, ha a laptop van egy floppy meghajtó, vagy egy USB memória. |
|
| |||
| |||
| Lekötelez haver, kösz |
|
| |||
| |||
| További gond im félek. Nem találom a vezetők a saját alaplap, és ne egy floppy meghajtó telepítése a járművezetők, ha werent megtalálni őket. Any help most körülbelül ez nagymértékben appreciated. köszönöm, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A sofőrök a LI 1818 elérhető itt.
| |||
| |||
| Nekem van a SATA meghajtók a honlapon, amely az idősebb, mint a az én-m gép. Én ki a. Zip fájlt a saját PC és homlokú rájuk nlite de csak inx és ini fájlok, nem inf-fájlok telepítése a vezetők mellett XP. lehet, hogy csinál nekem valami rossz, de lehetne csinálni egy lépésről lépésre útmutató, ha valaki meg akarja zavarni a gépelés egy nekem. megint minden olyan információt is appreciated. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Úgy hangzik, mint a vezető a honlapon lehet csomagolni egy önálló kinyerő exe fájl, ami esetleg zavaró dolgokat. Nekem van a vezető, akkor úgy fogom, hogy pop-up itt Önnek. A fiam is ugyanolyan Laptop és használt nlite a probléma kezelésére. Egy másik pont, ha baj, hogy az XP vezeték nélküli hálózati vezérlő (Nem találtam sehol egy utolsó szeptember), az Eszközkezelőben, és hagyjuk, hogy keressen a hálót a vezetőt. Ez volt az egyetlen módja tudtam megtalálni. Sok szerencsét |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be! | Blade110L | Linux és OS Alternatív | 0 | 14. június 2009 08:44 |
| Dual boot help - Ubuntu telepítve, most további kilátás | d0od | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. november 2008 08:47 |
| Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot | MJM | Linux és OS Alternatív | 11 | 18. október 2008 02:29 |
| Hogyan: Dual Boot Vista / XP a könnyű mód | SocialWarfare | A Windows operációs rendszerek | 0 | 30. április 2008 19:04 |
| Vista + RAID (s dual boot) ... hangosan nevet | Gazmondo | A Windows operációs rendszerek | 3 | 5. december 2007 04:03 |
| Téma eszközök | |
| |