mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista, XP, dvigubos įkrovos sunku

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 3, 2008, 11:43
Narys

Patiria dvigubą paleidimo su problema.

Turiu Vista ant disko C: ir aš turiu kitą diske D:. Vista buvo iš anksto įdiegta į savo kompiuterį ir turiu kopiją XP Pro pasiruošęs ir laukia. Ive got some pavedimu http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp ir jau po šių, vengiant pertvarų truputį, nes I dont need to.

Aš mesti XP CD plokštelę ir paleiskite, aš paspauskite mygtuką ir paleisti iš XP, XP krautuvo apkrovas ir visi eina gerai, gausiu galimybių nustatymas, remonto ir mesti, bet jei i spaudos arba setup ar remonto XP negali nustatyti bet kietieji diskai yra įdiegta ir veikia. D: lengvai pakankamai didelis, kad namas XP But I cant atrodo praeiti šį punktą. Tai yra NTFS failų sistemą.

Any help būtų labai dėkingi.

Razer.
Old Kovas 3, 2008, 14:51
Donorų grupės

XP CD Installer "negali nustatyti jokių diskų yra įdiegtas ir aktyvus"? Nesu tikras, ar "aktyvus" yra Weasel žodį ar čia nėra. Ar setup matyti kietojo disko skirsnius visais? Ji gali pamatyti kietąjį diską (aš tai turite du skirsnius dėl vieno fizinio disko). Jei jis nemato kietojo disko visais, kas nešiojamas? Ar "Tai yra NTFS failų sistemą." kreiptis į C:, D: ar abi? Ką jums sako?

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 3, 2008, 14:57
Narys

Aš atsisiųsti iš XP CD įdiegti XP

ji sako "Windows negali rasti jokių Kietasis diskas, prašome įsitikinti, ten yra kietasis diskas prijungtas ir jis turi galią"

tada vienintelis variantas man yra uždaryti ir vėl paleisti.

Im not sure, jei HDD yra atitverta arba 2 diskus, i didnt disko tai jis patinka, kad kai pirkau savo laptopa.

Abi partitons / diskai NTFS

nešiojamas kompiuteris Fujitsu Siemens Amilo LI1818

XP įkrovos setup (su mėlynos spalvos ekrane ir ne pele) man sako, kad negali rasti kietus diskus.
Old Kovas 3, 2008, 15:13
Donorų grupės

Tai turi prasmę tada. Laptop kietasis diskas yra SATA (Serial ATA) ir, jei reikia paspausti F6, o CD zondai (ją rodys) ir įdiegti tvarkykles pateikiamas su mašina, standartinis IDE tvarkykles CD nemato jūsų kompiuterio. Taip pat dėl "Fujitsu tinklapio palaikymo vairuotojai. Turėsite pervesti juos į diskelį, jei nešiojamas kompiuteris turi diskelių įrenginį arba USB atminties kortelės.
Old Kovas 3, 2008, 15:13
Narys

dėkoju mate, ačiū
Old Kovas 4, 2008, 14:32
Narys

Daugiau sunkumų jiems bijoti.

Negaliu rasti vairuotojų mano plokštę, ir nereikės diskelių įrenginį įdiegti tvarkykles, jei aš werent juos rasti.

Any help Gettin apie tai būtų masiškai įvertintas.

ačiū,
Razer
Old Kovas 4, 2008, 15:19
Donorų grupės

Visi už 1.818 LI vairuotojai yra čia.

Jei neturite diskelių įrenginį, naudokite NLiteSiekiant sukurti naują XP diską ir Slipstream SATA.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Kovas 4, 2008, 15:39
Narys

Aš SATA tvarkykles iš interneto, kurie yra vyresni nei mano mašina tuos.

Turiu išgauti. Zip failus į savo kompiuterį ir turėti įėjimo į juos NLite bet ten yra tik inx ir INI failai, Nr INF failus įdiegti kartu su XP tvarkykles.

gali būti man kažką daro neteisingai, bet aš galėčiau padaryti su žingsnis po žingsnio vadovas, jei kas nori rūpintis įvesti vieną man.

vėl bet kokia informacija is appreciated.

Razer
Old Kovas 5, 2008, 03:41
Donorų grupės

Hmmmmm. Atrodo svetainėje vairuotojas gali būti pakuojami samorozpakowującego exe failą, kuris yra nesuprantamas ko galbūt.

Turiu vairuotojo jums reikia eisiu pop it up čia Jums.
Mano sūnus turi tokią pačią Laptop ir mes panaudojome NLite spręsti problemą.
Vienas kitas punktas, jei turite problemų gauti XP belaidžio tinklo tvarkyklės (man nepavyko rasti vieno kur paskutiniais Sept), naudoti "Device Manager ir tegul ji paieška vairuotojo neto. Tai buvo vienintelis būdas galėčiau jį rasti.

Sėkmės
Old Kovas 5, 2008, 11:59
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Hmmmmm. Atrodo svetainėje vairuotojas gali būti pakuojami samorozpakowującego exe failą, kuris yra nesuprantamas ko galbūt.

Turiu vairuotojo jums reikia eisiu pop it up čia Jums.
Mano sūnus turi tokią pačią Laptop ir mes panaudojome NLite spręsti problemą.
Vienas kitas punktas, jei turite problemų gauti XP belaidžio tinklo tvarkyklės (man nepavyko rasti vieno kur paskutiniais Sept), naudoti "Device Manager ir tegul ji paieška vairuotojo neto. Tai buvo vienintelis būdas galėčiau jį rasti.

Sėkmės
Dauguma SATA / RAID tvarkykles Aš atsisiųsti paprastai yra samorozpakowujący. Exe's

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.