![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Patiria dvigubą paleidimo su problema. Turiu Vista ant disko C: ir aš turiu kitą diske D:. Vista buvo iš anksto įdiegta į savo kompiuterį ir turiu kopiją XP Pro pasiruošęs ir laukia. Ive got some pavedimu http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp ir jau po šių, vengiant pertvarų truputį, nes I dont need to. Aš mesti XP CD plokštelę ir paleiskite, aš paspauskite mygtuką ir paleisti iš XP, XP krautuvo apkrovas ir visi eina gerai, gausiu galimybių nustatymas, remonto ir mesti, bet jei i spaudos arba setup ar remonto XP negali nustatyti bet kietieji diskai yra įdiegta ir veikia. D: lengvai pakankamai didelis, kad namas XP But I cant atrodo praeiti šį punktą. Tai yra NTFS failų sistemą. Any help būtų labai dėkingi. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP CD Installer "negali nustatyti jokių diskų yra įdiegtas ir aktyvus"? Nesu tikras, ar "aktyvus" yra Weasel žodį ar čia nėra. Ar setup matyti kietojo disko skirsnius visais? Ji gali pamatyti kietąjį diską (aš tai turite du skirsnius dėl vieno fizinio disko). Jei jis nemato kietojo disko visais, kas nešiojamas? Ar "Tai yra NTFS failų sistemą." kreiptis į C:, D: ar abi? Ką jums sako?
| |||
| |||
| Aš atsisiųsti iš XP CD įdiegti XP ji sako "Windows negali rasti jokių Kietasis diskas, prašome įsitikinti, ten yra kietasis diskas prijungtas ir jis turi galią" tada vienintelis variantas man yra uždaryti ir vėl paleisti. Im not sure, jei HDD yra atitverta arba 2 diskus, i didnt disko tai jis patinka, kad kai pirkau savo laptopa. Abi partitons / diskai NTFS nešiojamas kompiuteris Fujitsu Siemens Amilo LI1818 XP įkrovos setup (su mėlynos spalvos ekrane ir ne pele) man sako, kad negali rasti kietus diskus. |
|
| |||
| |||
| Tai turi prasmę tada. Laptop kietasis diskas yra SATA (Serial ATA) ir, jei reikia paspausti F6, o CD zondai (ją rodys) ir įdiegti tvarkykles pateikiamas su mašina, standartinis IDE tvarkykles CD nemato jūsų kompiuterio. Taip pat dėl "Fujitsu tinklapio palaikymo vairuotojai. Turėsite pervesti juos į diskelį, jei nešiojamas kompiuteris turi diskelių įrenginį arba USB atminties kortelės. |
|
| |||
| |||
| dėkoju mate, ačiū |
|
| |||
| |||
| Daugiau sunkumų jiems bijoti. Negaliu rasti vairuotojų mano plokštę, ir nereikės diskelių įrenginį įdiegti tvarkykles, jei aš werent juos rasti. Any help Gettin apie tai būtų masiškai įvertintas. ačiū, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi už 1.818 LI vairuotojai yra čia.
| |||
| |||
| Aš SATA tvarkykles iš interneto, kurie yra vyresni nei mano mašina tuos. Turiu išgauti. Zip failus į savo kompiuterį ir turėti įėjimo į juos NLite bet ten yra tik inx ir INI failai, Nr INF failus įdiegti kartu su XP tvarkykles. gali būti man kažką daro neteisingai, bet aš galėčiau padaryti su žingsnis po žingsnio vadovas, jei kas nori rūpintis įvesti vieną man. vėl bet kokia informacija is appreciated. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Atrodo svetainėje vairuotojas gali būti pakuojami samorozpakowującego exe failą, kuris yra nesuprantamas ko galbūt. Turiu vairuotojo jums reikia eisiu pop it up čia Jums. Mano sūnus turi tokią pačią Laptop ir mes panaudojome NLite spręsti problemą. Vienas kitas punktas, jei turite problemų gauti XP belaidžio tinklo tvarkyklės (man nepavyko rasti vieno kur paskutiniais Sept), naudoti "Device Manager ir tegul ji paieška vairuotojo neto. Tai buvo vienintelis būdas galėčiau jį rasti. Sėkmės |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata: