mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista XP dual boot grūtības

Reply

Thread Tools
Old 3 marts 2008, 11:43
Loceklis

Default Vista XP dual boot grūtības

Piedzīvo problēmas ar Dual booting.

Man ir Vista instalēta uz C: diska un man ir cits drive D:. Vista bija iepriekš instalēta uz manu portatīvo datoru un i ir mana kopija XP pro gatava, un gaida. ive got dažus norādījumus no http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp un tie pēc šīm, izvairoties partition mazliet, jo i dont nepieciešams.

Es mest XP CD paplātes un restart, i nospiediet pogu, un palaist no XP, XP iekrāvējs slodzes un viss iet ok, man iespējas uzstādīšanas, remonta un atmest, bet ja es nospiediet vai nu uzstādīšanas vai remonta XP nevar identificēt cieto disku ir uzstādīti un darbojas. D: ir viegli pietiekami lielas mājas XP, bet nevaru, šķiet, lai iegūtu iepriekš šajā jautājumā. Tas ir NTFS failu sistēma.

Any help, būtu ļoti appreciated.

Razer.
Old 3 marts 2008, 14:51
Donors Group

XP CD Setup "nevar identificēt cieto disku ir uzstādīti un darbojas"? Es neesmu pārliecināts, vai "aktīva" ir zebiekste vārdu vai šeit nav. Vai setup redzēt cieto disku starpsienām visos? Tā var redzēt cieto disku (es to jums ir divi nodalījumi vienā fiziskā diska). Ja to nevar redzēt cieto disku vispār, what's klēpjdators? Vai "Tas ir NTFS failu sistēmu." atsaukties uz C:, D: vai abiem? Kas tev teicu?

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 marts 2008, 14:57
Loceklis

Es boot no XP CD, lai instalētu XP

tas saka "Windows nevar atrast nevienu Hard-disks, lūdzu, pārliecinieties, ka ir cietais disks, kas saistīti, un tas ir spēks"

tad vienīgā iespēja man ir atmest un restart.

Im nav pārliecināts, vai HDD ir sadalīts vai 2 diskus, i didn't nodalījumu tas tā bija, piemēram, ka tad, kad iegādājos savu portatīvo datoru.

Gan partitons / diski ir NTFS

klēpjdators ir Fujitsu Siemens Amilo LI1818

XP boot setup (ar zilu ekrānu un bez peles) saka, ka nevar atrast cieto disku.
Old 3 marts 2008, 15:13
Donors Group

Kas ir jēga tad. Piezīmju datoru cietais disks ir SATA (Serial ATA) un, ja tā ir jānospiež F6, kamēr CD zondes (tas liek jums) un instalē draiveri piegādā kopā ar mašīnu, standarta IDE draiveri uz CD neredzat savu aparatūru. Ir arī Fujitsu atbalsta Web vadītājiem. Jums vajadzēs nodot tās disketes vai klēpjdators ir floppy drive vai USB atmiņas kartē Memory Stick.
Old 3 marts 2008, 15:13
Loceklis

ļoti pateicīgs, mate, thanks
Old Marts 4, 2008, 14:32
Loceklis

Vairāk nepatikšanas im bail.

Es nevaru atrast draiveri manai mātesplates, un dont ir floppy drive instalēt draiveri, ja es werent, lai tos atrastu.

Any help gettin aptuveni tas būtu ievērojami appreciated.

pateicība,
Razer
Old Marts 4, 2008, 15:19
Donors Group

Visi virzītājspēki 1.818 LI ir pieejamas šeit.

Ja Jums nav floppy drive, izmantojiet nLite, Lai izveidotu jaunu XP disku un slipstream SATA draiveri.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Marts 4, 2008, 15:39
Loceklis

i ir SATA draiverus no mājas lapas, kas ir vecāki par manu mašīnu ones.

Man ir iegūti. Zip failus uz datoru un ir browed tām nLite, bet ir tikai inx un ini failus, ne inf failus instalēt līdzās XP draiverus.

tas varētu būt man kaut ko nepareizi, bet es varētu darīt ar soli pa solim "ja kāds grib apgrūtināt ierakstot vienu man.

jauna informācija tiek vērtēts.

Razer
Old Marts 5, 2008, 03:41
Donors Group

Hmmmmm. Tas izklausās draiveri mājas lapā var būt iepakoti sevi ieguvi exe fails, ko jauc lietas iespējams.

Man ir draiveris jums ir nepieciešams, lai es ņemšu pop it up šeit jums.
Mans dēls ir pats klēpjdatoru, un mēs izmantojām nLite, lai risinātu problēmu.
Vienu citu punktu, ja jums ir problēmas iegūt XP bezvadu tīklu vadītāju (es nevarēju atrast vienu nekur pēdējā septembris), izmantojiet Device Manager, un ļaujiet tai meklēt tīkls vadītājam. Tas bija vienīgais veids, kā es varētu to atrast.

Labu veiksmi
Old Marts 5, 2008, 11:59
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Hmmmmm. Tas izklausās draiveri mājas lapā var būt iepakoti sevi ieguvi exe fails, ko jauc lietas iespējams.

Man ir draiveris jums ir nepieciešams, lai es ņemšu pop it up šeit jums.
Mans dēls ir pats klēpjdatoru, un mēs izmantojām nLite, lai risinātu problēmu.
Vienu citu punktu, ja jums ir problēmas iegūt XP bezvadu tīklu vadītāju (es nevarēju atrast vienu nekur pēdējā septembris), izmantojiet Device Manager, un ļaujiet tai meklēt tīkls vadītājam. Tas bija vienīgais veids, kā es varētu to atrast.

Labu veiksmi
Lielākā daļa SATA / RAID draiveri man lejupielādēt parasti ir pašnodarbinātas vai ieguves. Exe's

Mana sistēma: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (s):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):