![]() |
|
| |||
| |||
| Piedzīvo problēmas ar Dual booting. Man ir Vista instalēta uz C: diska un man ir cits drive D:. Vista bija iepriekš instalēta uz manu portatīvo datoru un i ir mana kopija XP pro gatava, un gaida. ive got dažus norādījumus no http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp un tie pēc šīm, izvairoties partition mazliet, jo i dont nepieciešams. Es mest XP CD paplātes un restart, i nospiediet pogu, un palaist no XP, XP iekrāvējs slodzes un viss iet ok, man iespējas uzstādīšanas, remonta un atmest, bet ja es nospiediet vai nu uzstādīšanas vai remonta XP nevar identificēt cieto disku ir uzstādīti un darbojas. D: ir viegli pietiekami lielas mājas XP, bet nevaru, šķiet, lai iegūtu iepriekš šajā jautājumā. Tas ir NTFS failu sistēma. Any help, būtu ļoti appreciated. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP CD Setup "nevar identificēt cieto disku ir uzstādīti un darbojas"? Es neesmu pārliecināts, vai "aktīva" ir zebiekste vārdu vai šeit nav. Vai setup redzēt cieto disku starpsienām visos? Tā var redzēt cieto disku (es to jums ir divi nodalījumi vienā fiziskā diska). Ja to nevar redzēt cieto disku vispār, what's klēpjdators? Vai "Tas ir NTFS failu sistēmu." atsaukties uz C:, D: vai abiem? Kas tev teicu?
| |||
| |||
| Es boot no XP CD, lai instalētu XP tas saka "Windows nevar atrast nevienu Hard-disks, lūdzu, pārliecinieties, ka ir cietais disks, kas saistīti, un tas ir spēks" tad vienīgā iespēja man ir atmest un restart. Im nav pārliecināts, vai HDD ir sadalīts vai 2 diskus, i didn't nodalījumu tas tā bija, piemēram, ka tad, kad iegādājos savu portatīvo datoru. Gan partitons / diski ir NTFS klēpjdators ir Fujitsu Siemens Amilo LI1818 XP boot setup (ar zilu ekrānu un bez peles) saka, ka nevar atrast cieto disku. |
|
| |||
| |||
| Kas ir jēga tad. Piezīmju datoru cietais disks ir SATA (Serial ATA) un, ja tā ir jānospiež F6, kamēr CD zondes (tas liek jums) un instalē draiveri piegādā kopā ar mašīnu, standarta IDE draiveri uz CD neredzat savu aparatūru. Ir arī Fujitsu atbalsta Web vadītājiem. Jums vajadzēs nodot tās disketes vai klēpjdators ir floppy drive vai USB atmiņas kartē Memory Stick. |
|
| |||
| |||
| ļoti pateicīgs, mate, thanks |
|
| |||
| |||
| Vairāk nepatikšanas im bail. Es nevaru atrast draiveri manai mātesplates, un dont ir floppy drive instalēt draiveri, ja es werent, lai tos atrastu. Any help gettin aptuveni tas būtu ievērojami appreciated. pateicība, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi virzītājspēki 1.818 LI ir pieejamas šeit.
| |||
| |||
| i ir SATA draiverus no mājas lapas, kas ir vecāki par manu mašīnu ones. Man ir iegūti. Zip failus uz datoru un ir browed tām nLite, bet ir tikai inx un ini failus, ne inf failus instalēt līdzās XP draiverus. tas varētu būt man kaut ko nepareizi, bet es varētu darīt ar soli pa solim "ja kāds grib apgrūtināt ierakstot vienu man. jauna informācija tiek vērtēts. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Tas izklausās draiveri mājas lapā var būt iepakoti sevi ieguvi exe fails, ko jauc lietas iespējams. Man ir draiveris jums ir nepieciešams, lai es ņemšu pop it up šeit jums. Mans dēls ir pats klēpjdatoru, un mēs izmantojām nLite, lai risinātu problēmu. Vienu citu punktu, ja jums ir problēmas iegūt XP bezvadu tīklu vadītāju (es nevarēju atrast vienu nekur pēdējā septembris), izmantojiet Device Manager, un ļaujiet tai meklēt tīkls vadītājam. Tas bija vienīgais veids, kā es varētu to atrast. Labu veiksmi |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |