![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Problem z podwójnego rozruchu. Mam Vista zainstalowany na dysku C: i mam innego dysku D:. Vista wszedł preinstalowany na mój laptop i mam kopię XP Pro gotowy i czeka. ive got some instrukcja http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp i zostały następujące czynności, unikając partycji bitowej ponieważ ja dont potrzeba. I rzucać XP do zasobnika CD i uruchom ponownie, i naciśnij przycisk i uruchomić komputer z XP, XP Ładowarka ładuje i wszystko będzie ok, ja dostać opcje konfiguracji, naprawy i wyjść, ale jeśli ja albo naciśnij lub naprawy instalacji XP nie może zidentyfikować żadnych dysków twardych zainstalowanych i aktywnych. D: łatwo jest wystarczająco duża do domu i cant XP, ale wydaje się, żeby ominąć ten punkt. Jest to system plików NTFS. Każda pomoc będzie greatly appreciated. Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W XP CD Setup "nie można zidentyfikować dysków twardych są zainstalowane i aktywne? Nie jestem pewien, czy "aktywne" to słowo lub łasica nie tutaj. Czy widzisz konfiguracji dysku twardego na partycje wszystkich? Czy to zobaczyć twardy (robię to masz dwie partycje na jednym dysku fizycznego). Jeśli go nie widzi dysku twardego na wszystkich, co laptop? Czy "Jest to system plików NTFS." odnoszą się do C:, D: czy jak? Co ci powiedział?
| |||
| |||
| I rozruch z CD XP do zainstalowania XP to mówi "System Windows nie może znaleźć żadnego dysku twardym, należy zapewnić istnieje dysk twardy podłączony i ma zasilanie" to tylko ja dostać opcja jest zamknięcie i ponowne uruchomienie. Im nie ma pewności, czy dysk twardy jest podzielony lub 2 dyski, i didnt partycji to było tak, kiedy kupiłem laptopa. Obie partitons / dyski są NTFS laptop to Fujitsu Siemens Amilo LI1818 W XP uruchomić setup (z niebieskim ekranie i mysz) mówi do mnie nie może znaleźć żadnych dysków twardych. |
|
| |||
| |||
| To ma sens wtedy. Laptopa, dysk twardy SATA (Serial ATA), a jeśli tak, trzeba nacisnąć klawisz F6 podczas CD sond (pojawi się monit) i zainstalować sterowniki dostarczone wraz z maszyną, standardowe sterowniki IDE na płycie CD nie widzisz sprzętem. Sterowniki są również na stronie internetowej firmy Fujitsu wsparcia. Będziesz musiał przenieść je na dyskietkę, gdy laptop posiada stacji dyskietek lub pamięci USB. |
|
| |||
| |||
| znacznie zobowiązany oficer, dzięki |
|
| |||
| |||
| Więcej problemów im boi. Nie mogę znaleźć sterowniki do mojej płyty głównej, i dont ma stacji dyskietek, aby zainstalować sterowniki i jeśli werent je znaleźć. Any help gettin około byłoby to ogromnym appreciated. dzięki, Razer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystkie sterowniki dla LI 1818 dostępne są tu.
| |||
| |||
| Mam SATA sterowniki ze strony internetowej, które są starsze niż te, na moim komputerze. Mam wyodrębnione. Zip do mojego komputera i wejściem do nich w nlite ale istnieją tylko inx i ini nie inf zainstalować sterowniki obok XP. to może być mi robisz coś złego, ale i może zrobić z przewodnikiem "krok po kroku, jeżeli ktoś chce niepokoić wpisując jeden dla mnie. ponownie wszelkich informacji jest doceniana. Razer |
|
| |||
| |||
| Hmmmmm. Brzmi to jak kierowcy na stronie internetowej może być spakowany w formie samorozpakowującego pliku exe, który może być mylące rzeczy. Mam kierowcy musisz tak I'll pop it up tu dla ciebie. Mój syn ma taki sam laptop i użyliśmy nlite do rozwiązania problemu. Jednym z innym punkcie, jeśli masz problemy z uzyskaniem XP sterownik sieci bezprzewodowej (nie mogę znaleźć nigdzie ostatnio września), użyj Menedżera urządzeń i niech to wyszukiwanie netto dla kierowcy. To był jedyny sposób mogę go znaleźć. Powodzenia |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat: